Hogyan lehet csökkenteni a hőmérsékletet panelban?
A negyediken lakunk, és nagyon meleg van. Sajnos nem tehetjük meg, hogy vegyünk légkondit, ezért valamilyen házi praktika érdekelne, amivel csökkenthető ez a fránya meleg.
Általában elsötétítünk, + ablakok mindig nyitva.
ventillátor
félóránként bekapcsolod 10 percre és már nincs is olyan meleg
utolsó: próbálunk kereszthuzatot csinálni, kevés sikerrel:S
A tusolás meg megy, de az is csak ideig-óráig jó
én fehér lepedőt teszek függöny gyanánt, az kicsit felfog a melegből. meg talán vissza is veri a napsugarakat.
vagy vannak az autóba való alufólia sötétíítők, amit a szévédőre lehet tenni. valahogy applikáld fel az ablakba, az is használ vmit.
ventillátor egész nap megy.
ja, és ami nálam nagyon bevált: vizes törcsi a nyakra. egész jól hűt.
Tíz évig laktam panelban, van egy jól bevált praktikám.
A függönyt széthúztam, elé egy nedves lepedőt akasztottam és emmögé állítottam a ventillátort. Nem túl esztétikus, de hatékony, a lepedőt gyakran kell nedvesíteni.
Így hívtuk: szegény ember klímája.
Én is panelban vagyok 7. emelet,nyugati fekvés. Hiába húzom le a redőnyt, hiába szellőztetek éjjel, hiába a ventilátor, az csak addig jó, amíg megy, az áram meg drága.
Nappal 31-32 fok van állandóan, éjjel meg 29-30-ra lemegy úgy, hogy nyitva vannak az ablakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!