Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szomszéd kérdés, ti mit...

Szomszéd kérdés, ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

röviden megpróbálom leírni mi a gond:-)

egy 8 lakásos panel lakás legfelső szintjén lakuk albérletbe november óta

van 3 gyerek (11,8,2évesek)kettő iskolás kb 16:30-ra érnek haza

én otthon vagyok a kicsivel gyesen

a párom dolgozik (összevissza sokszor éjjel is)

szal alattunk lakik egy öreglány a lányával és hát alig költöztünk be már feljöttek h ne hangosodjuk még tologattam a bútorokat azt sem tudtam mit hova tegyek .. pár nap múlva megint feljöttek h maradjunk már csöndbe mert nem tudnak tévézni aztán megint feljöttek h ez már tűrhetetlen és miért nem költözünk már el -- no ekkor elmondtam nekik h ez van én innen nem tudok elköltözni csak azért mert neki olyanja van 3 gyerek van és szerintem egyáltalán nem vagyunk hangosak és hát a panel ilyen minden hangot elvezett -- erre kiabálni kezdett velem...

azóta folyton veri a plafont és ordíttatja a rádiót olyan hangosan h simán felhallatszik a zene és amikor csak teheti kiüvöltözik a folyósra minősíthetetlen hangnemben

ha én most elmegyek akkor ugrik a kaució összege nem beszélve arról h a gyerekeknek sem jó ennyit költözni...

kérdés mit kellene tennem h abbahagyja ezt ?

2013. jan. 21. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
sehol nem szeretik a gyerekeket .tapasztalat.ugyen ez van nálunk.hát én nem költözök vegyen füldugót.alig csinálunk valamit porszívó már halál reggel ovi áááá ,hogy merünk fel kellni stb..... lesz.arom elegem van.jó,hogy nem már bünöző vagyok mert gyerekem van.ja és mindenki azt mondja,hogy jól nevelt illem tudóak a gyerekek.szóval kitartást és sza..rd le.tomboljon majd agyvérzést kap.
2013. jan. 21. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

A leírásod alapján ráismertem erre a különálló állatfajra :)

Ismerős szitu.

Sokmindent nem tudsz vele csinálni. Erre mondják hogy megszoksz vagy megszöksz.

Nálatok az a baj (ami nem baj, remek), hogy 3 gyerkőc van. Nehogy egy unatkozó pillanatában beszóljon az egyiknek.

A többi szomszéd amúgy milyen?

Nyugodtan mondd meg az öreglánynak, hogy ha nagyon unatkozik jelentsen fel.

2013. jan. 21. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Ha verik a plafont meg ordittatjak a rádiót, akkor hivd ki a rendörséget, a zaj miatt. Ha párszor kijönnek hozzájuk, akkor majd le nyugszik. (Nemcsak este 8 után számit, nappal sem szabad zajongani, akkor is csendháboritás!!)

Ha meg a folyosón ordibál veled, vedd fel és feljelentheted zaklatásért.

2013. jan. 21. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha vastag szőnyegpadlót teszel mindenhová, az tényleg rengeteg hangot lefog. A panelokban sajnos nulla hangszigetelés van, ami sokszor próbára teszi az ember tűrőképességét.
2013. jan. 21. 20:39
 15/18 A kérdező kommentje:

A szobákban szönyeg van márcsak a kicsi miatt is a gyerekeknél habtapi is az még jobban szigetel

Valaki irta a játszóteret 16:00 után nem sokkal sötét van tél van esik hideg szerinted suli után mennyi kedvük lenne a jeges játszon lenni ?spec nekem semmi !

Nem hangosabbak mint az átlag sőt a nagylányom inkább olvas

Köszi a rendőr tippet alkalmazom

Amúgy ma 12:00-18:00 üvőlt

2013. jan. 21. 21:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Szóval addig üvőltőt a rádió

Világ életemben panelban laktam tudom milyen :-)

De eddig soha nem mondták h hangosak vagyunk .....

Ha lehet békésen oldanám meg

De azért ment a zöld kéz mindenkinek

2013. jan. 21. 21:37
 17/18 anonim válasza:
Próbáld másik irányból megközelíteni a dolgot az öreg nő bosszúskodása és trágársága ellenére. Süss valamit, csöngess be, beszélj vele kedvesen, hogy beenged-e azt nem tudom, de hátha sikerül puhítanod. Légy te az okosabb, még akkor is, ha a történtek után ehhez most nem sok kedved van. Ezen kívül kérd a közös képviselő segítségét, szomszédviták esetén köteles segíteni.
2013. jan. 22. 08:23
 18/18 anonim válasza:

17-es

Tapasztalatból mondom, hogy ez a legritkább esetekben válik csak be. Az ilyen ekkor azt vezeti le, hogy "behódolnak neki" úgymond.

Mi is hasonló helyzetben voltunk, kedveskedtem neki, sz*rt rá. De amikor már vagy 20-adszorra jött föl, hogy beázott miattunk úgy, hogy a csap és víz közelében sem voltam, és különben is miért TV-zünk amikor őt zavarja az is, ha minimális hangerőn van (ezt mondta...) na akkor durrant az agyam.

Kiosztottam az öreglányt, plusz megmondtam neki, hogy az unalmát ne rajtunk vezesse le, mert komoly gondok lesznek.

Azóta meg sem szólalt, sőt el is kerül minket.

Az ilyenekkel csak így lehet magadat megértetni, hiába öreg és nyugdíjas, ha nem ért a szóból, akkor én is feltekerem a számon a hangerőt.

26/N

2013. jan. 23. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!