Kikészít a fölöttem lakó! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
3 gyerekes család lakik felettünk, minden este üvöltöznek a szülök egymással, a gyerekek közben sìrnak. Sokszor nagyon csúnyán beszélnek egymással, van hogy verekednek és a nö sìrva üvölt. Szenteste éjjel 11-kor egyszercsak hallom felborul a karácsonyfa, a férfi ordìt, a gyerekek sìrnak. Ezt hallgattam másfél òrán át, szerencsére a kisfiam nem ébredt fel rá. Ezt egyszerüen nem lehet kibìrni, féltem azokat a gyerekeket is. Rendört hìvjak vagy kit csináljak? Felmenni nem merek elég agresszivnak tünik a faszi , ráadásul nem magyar, nehogy nekem másnap meg elkapjon az utcán...2012. dec. 26. 00:15
21/23 tetro válasza:
A jegyzőnél tudsz bejelentést tenni, de etnikumtól függetlenül semmi sem fog történni. A rendőrségnek hiába teszel bejelentést, a ház pedig tehet akármit. Figyelmeztetést küldenek, de retorziós eszköz nincs a kezükben. Megpróbálhatsz beszélni velük, de ha egymással se tudnak normálisan, akkor valószínűleg majd veled sem. Az egyetlen valódi megoldás kivárni hogy elköltözzenek, vagy te költözz családiházba, ahol nincs szomszédokkal határos falad.
22/23 anonim válasza:
Bizonyos fokú alap civilizáltságot feltételeznie kéne annak, ha valaki bérházban/társasházban lakik. Értsd: este 10 után kuss van, nem rókázunk szét merő undorból mindent ami elég közel van stb. A nem beilleszkedni akarás, vadállat módjára viselkedés egészen konkrétan rájuk jellemző. A magyar ember hosszútávon ezt nem művelheti, ugyanis a magyarnak nincs másfél ezer fős rokonsága akiket segítségül hívhat, ha a szemét lakók cseszegetik...
Úgyhogy én a magam részéről maradnék a láncfűrészes megoldásnál. Akinek alapból nincs akkorka agya se, hogy civilizált módon éljen másokkal, annak akkor sem lesz ha felmész és szólsz.De próbáld ki :)
23/23 anonim válasza:
Megértelek... Ezzel a primitív fajtával nem lehet mit kezdeni. Nekem az alsó szomszédaim ilyenek, gondolhatod, mi megy most napi szinten a kijárási korlátozás miatt. Még békeidőben is elviselhetetlen zajjal vannak, nemhogy most... Egész nap hallgatom, öröm így a home office... Ahol ezek megjelennek, ott vége a nyugalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!