Kikészít a fölöttem lakó! Mit tudok tenni?
Te hogy reagálnál arra ha 11 kor hallanád:
-csattani a díszeket a padlòn
-orditani 3 gyereket
-sirva káromkodni egy nöt
-a férfit aki iszonyat módon azt üvölti hogy "kib@ssza az összes ajándékot a g.decibe
...
Nem tudsz mit csinálni. Alattam is ilyenek laktak húsz éven keresztül. Megszoktam.
A rendőröket hívhatod, nem fognak semmit csinálni. A szokásos duma, hogy amíg nem folyik vér, addig nem tudnak mit tenni.
Esetleg ha a gyerekeken amúgy látszik is a családi háttér, elhanyagoltak, koszosan járnak, vagy állandóan sérüléseik vannak, akkor a gyermekvédelmiseknél bepróbálkozhatsz.
Vagy menj el a legközelebbi társasházi gyűlésre, ott meg lehet említeni a témát, biztos más is hallja amit művelnek. Hátha kapnak a társasháztól egy figyelmeztetést vagy ilyesmi.
közös képviselőként: szólsz a tulajdonosnak hogy problémásak a bérlői..innen már tőle függ a dolog de a pénz beszél...rendőrt hívhatsz de csak bajba kevered magad mert minden nap 10* nem fognak kijönni na meg előbb utóbb úgyis kiderül h ki hívta ki őket...
de amíg olyan tevékenységen nem végeznek ami a ház szmsz-ébe ütköző lenne addig az első 2 lehetőség áll rendelkezésedre..csendháborításért rángathatod kb a rendőrt...
Írj nekik egy levelet, dobd be a postaládájukba. Ha szerencséd van, megértik, ha nem, lejön üvöltözni veled is, hogy te hogy képzeled...
Na a legközelebbi alkalommal már jöhet a rendőr. Felmegy hozzád, elmondod mi a problémád, mit szeretnél. Felmegy hozzájuk, elmondják hogy panasz van rájuk, fejezzék be, 2. alkalomra már 30 ezerre megbüntethetik őket.
Mi így próbáltuk megoldani. Hogy történt-e változás, azt nem mondanám. Itt is nagyon csúnyán kiabálnak egymással, a gyerekkel, az meg egy hiperaktív és ha kedve támad, elkezd rohangálni, mi meg hallgatjuk.
A lényeg hogy próbálj határozott lenni, te csak nyugodtan szeretnél élni a saját lakásodban. Több szerencsét kívánok, mint amennyi nekünk volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!