Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kikészít a fölöttem lakó! Mit...

Kikészít a fölöttem lakó! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
3 gyerekes család lakik felettünk, minden este üvöltöznek a szülök egymással, a gyerekek közben sìrnak. Sokszor nagyon csúnyán beszélnek egymással, van hogy verekednek és a nö sìrva üvölt. Szenteste éjjel 11-kor egyszercsak hallom felborul a karácsonyfa, a férfi ordìt, a gyerekek sìrnak. Ezt hallgattam másfél òrán át, szerencsére a kisfiam nem ébredt fel rá. Ezt egyszerüen nem lehet kibìrni, féltem azokat a gyerekeket is. Rendört hìvjak vagy kit csináljak? Felmenni nem merek elég agresszivnak tünik a faszi , ráadásul nem magyar, nehogy nekem másnap meg elkapjon az utcán...
2012. dec. 26. 00:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%

1. Szólsz a tulajnak. Ha nincs eredmény,

2. Szólsz a közös képviselőnek. Lehetőleg még néhány lakóval megtámogatva.

A rendőrséget este 10 után nyugodtan hívhatod, ki fognak jönni. Ha úgy érzed, veszélyben van valaki, bármikor hívhatod a zsarukat, sőt, azt mondanám, ez a kötelességed.

2012. dec. 26. 06:45
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha te vagy a tulajdonos, akkor mondj fel nekik!
2012. dec. 26. 08:15
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

"A rendőrséget este 10 után nyugodtan hívhatod, ki fognak jönni."

El kellene felejteni ezt az este 10 utáni hülyeséget, megszűnt a klasszikus csendháborítás, helyette a nyugalomhoz való jogod van, az viszont 0-24-ig, úgyhogy napközben is ki lehet hívni a rendőröket!

2012. dec. 26. 08:48
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
Csendhaboritas, tehat a rendorseget kihivni, mivel egy nem magyar ferjrol van szo, igy talan fekezni fogja magat, s eppen a vizuma miatt, mivel kitilthatjak az orszagbol pl.
2012. dec. 26. 08:54
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Csilla!

Ha igazad is van, nem lennék biztos, hogy délután 5-kor kimennek, mert van egy kis kiabálás. De lehet próbálkozni...

2012. dec. 26. 08:54
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"Ha igazad is van, nem lennék biztos, hogy délután 5-kor kimennek, mert van egy kis kiabálás"

Nálunk délben is kijöttek, amikor a szomszéd tuc-tuc zenéjétől nem tudtak aludni a lányaim.

2012. dec. 26. 09:32
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk ugyanez megy, csak alattunk. Nem egy helyen lakunk? :(
2012. dec. 26. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

1. Igen, a rendőrök még vasárnap d.e. 10-kor is kijönnek

2. A lakás tulajának kell szólni, keressen csendesebb bérlőt, mert ez így nektek nem oké.

De nem lehet oké neki sem, mert ezek szerint könnyen lakástüzet csinálhatnak, vagy egyéb módon károsítják, összetörik a lakást, nem biztos, hogy ez őneki hosszútávon kifizetődő.

2012. dec. 26. 11:10
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es valaszolo hanyadik kerület?
2012. dec. 26. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:
79%

14. De ezek itt nem bérlők, és csak 2 kölyök van, de ugyanez a műsor.

Anya ordít papával anya ordít a kölykökkel, papa mamával papa a kölkökkel. 0-24-ben van valami műsor.

Ha épp semmi akkor a kölykök ordítoznak és rohangálnak.

De nem mint egy normális gyerek szaladgál és játszik nem. Ezen dühöngenek. Ha este 11-kor akkor akkor...

2012. dec. 26. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!