Mit tennétek a 3. emeletről vödörrel önti a vizet és sepri le a többi lakó erkélyére?
Figyelt kérdés
Egy 30-as éveiben járó házaspár, egy gyerekkel lakik a társasház 3. emeletén, szinte mindenkivel harangban van,így bosszulja meg,hogy fentről leönti az erkélyét vizzel és sepri le és csorog az alatta lévők erkélyére. Szóltunk neki szépen,hogy ne tegye,mert a ruhákat újra kellett mosni, azt mondta,hogy őt nem érdekli, azt csinál amit akar. Mit lehet ilyenkor tenni? /A kisasszony egy ügyvéd titkárnője és a mindenese stb./ Megengedheti magának mind ezt,amit a fentiekben leírtam? Mit tehetnénk mi lakók?2012. aug. 5. 17:13
1/7 anonim válasza:
Én lentről egy slaggal telenyomatnám az erkélyét, de akkor mikor ruha is szárad kinn....
2/7 anonim válasza:
Beszéljétek meg a fölötte lakóval, hogy ő meg öntse ki a felmosóvizet az erkélyen.
3/7 anonim válasza:
Kiborítanám a szemetesem az ajtójuk elé. Lehetőleg akkor amikor valami romlandó is van benne. Én ezt megcsináltam olyan szomszéddal aki reggel 7kor kezdett max.on zenét hallgatni.
4/7 anonim válasza:
Szárítsd máshol a ruháidat. Amúgy meg biztos hogy nem véletlenül viselkedik így ennek jó oka szokott lenni.
5/7 intrepid válasza:
A lábtörlőjére piszkítani? Postaládájába odanemillő dolgokat beledobni, fogpiszkálót beletörni a cilinderzárába, kiírni a faliújságra. Kicsit több kreativitást. Ha pedig szét lett terrorizálva, akkor újból leülni vele beszélgetni.
6/7 anonim válasza:
Ha van a többi lakónak is ellen vettése a viselkedésükkel szemben akkor a lakók aláírássaival, menjetek a közösképviselőhöz annak kutya kötelessége intészkedni! Nem kell tőle félni mert egy bérház több lakóból áll és mindenkinek alkalmazkodnia kell! Ahogy te ezt megteszed neki is meg kell tennie!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jobbnál jobb tippeket!Nem szívesen teszek ilyesmit de egyszerűen ki kell most már találni valamit,hátha megtudjuk miért teszi mind ezt a lépcsőházzal.
Az már csak pluszként irom, hogy állandóan vigyorog az emberre és kinn áll az erkélyen és cigizik, dobálja le a csikket stb. /annyit hallottam,hogy a házasságával is gond van/ Irjatok még tippeket, ti mit tennétek,amikor rátok vigyorog,akár utközben,amikor az autóját vezeti még akkor is!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 8. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!