Laknátok város szélén?
Adott egy nagy ház óriási udvarral viszont a város szélén a legelső házak eggyike. Odaköltöznétek? Kb 15000 fős kisváros, óvodák, iskolák, bolt minden van csak a városközpont kb 5-6 km-re a háztól. Buszjárat elég sűrűn iskola időben 10percenként helyi és a közeli nagyváros irányába is. Két gyerekkel (2, 10 évesek).
Nem tudom bele merjünk-e vágni a költözésbe. Van valaki aki hasonló helyen lakik szívesen venném a véleményét.S persze mindenkiét aki válaszol.
Azt nézd,hogy ezt mivel cseréled fel?
Én személy szerint nem laknék város szélén,bent lakunk egy 10000 fős város közepén. Viszont anyukámék a város szélén laknak, erdő mellett, dimbes-dombos tájon. Minden nap látnak vadállatokat, hol egy róka ballag a közeli réten, hol fácánkakas repül fel, hol legalább 10 őzike egyszerre.
Vannak szomszédok is. Ott lenni a lelkemnek igazi megnyugvás, de 1 hét után már hiányzik "valami".
Egyetlenszer sem törtek be hozzájuk, pedig van, hogy 3 hétre elmennek nyaralni.
Mi is a város szélén lakunk, de én imádom!! Tőlem is sokan megkérdezik, h nem e félek, mikor egyedül vagyok itthon. Abszolút nem, szerintem ez itt a legbiztonságosabb környék!
Imádom, hogy járkálnak erre őzikék, nyuszik, vadfácánok. Tökéletesen látni a naplementét, mert mögöttünk már nincs ház, csak rét, néhány kis bozontos fával, meg szántőföld. Pici gyerkőceinket is ki merem majd engedni bátran az utcára, mert alig jár autó (szinte csak a szomszédok).
Isteni a levegő, nagy a nyugalom..én ezerszer is ezt a telket választanám!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!