Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem ezt meg a...

Hogy beszéljem ezt meg a tulajjal, hogy ne legyen belőle probléma?

Figyelt kérdés
kertes házat bérlek. minden rendben van köztünk, egy a gond: a tulaj bejelentés nélkül jön fel a kapun kulccsal, majd az ablakon bekiabál hogy hello. havonta többször, ezt azt javítgatni (nekem ezzel nincs is problémám). ez ő, másik dolog, ugyanigy kulccsal apósa, anyósa...elegem van ebből nagyon.
2012. nov. 30. 15:11
 1/6 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy a XXI. században nem lehet egy telefont ejteni hogy figyu egy óra múlva lemennék ez és ez célból, ráérsz?
2012. nov. 30. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
már meg is adtad a választ, így mondd el neki
2012. nov. 30. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:

igazság szerint nyugodtan lecserélheted a a zárat, és kulcsot nem kell adnod a tulajnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__368243..

Olvasd el a 7.-es válaszoló írását, nagyon hasznos.

2012. nov. 30. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne cseréld csak úgy le a zárat. Abból csak a balhé lesz. Lehet, hogy törvényes, meg szabályos, miegymás, DE! Te mit szólnál, ha kizárnának a saját tulajdonú házadból? Valahogyan egyéb úton rendezzétek a dolgot.
2012. dec. 1. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg kell beszélni a tulajjal, de az egyetlen megoldás a zárcsere. A tulajnak is érdeke. Ha én kiadnám a házam, és eltűnik valami, akkor simán rám verhetnék. Teljesen szokványos a zárcsere, a régit oda kell adni a tulajnak és slussz.
2012. dec. 1. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es , már bocsánat, de mi az, hogy mit szólna?! ... bérbe vette, qrvára nem mehet be oda a tulaj a bérlő jelenléte nélkül saját kulccsal ...
2012. dec. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!