Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg vele?
Barátommal 1.5 éve vagyunk együtt.
A kapcsolatunk mondhatni,hogy konfliktusmentes mégis van pár dolog ami zavar.
Ha valahova megyünk nem szokta megfogni a kezem,de ez már kezdetek óta így van.
Nem szeretné kiírni a közösségi oldalra,hogy kapcsolatban van velem(szerinte nem ez a fontos,hogy akinek tudnia kell az tudja mások meg nem érdeklik)
1.5 év alatt egyetlen közös fényképünk nem készült még.
Ha elmegyünk együtt szórakozni akkor inkább érzem úgy,hogy haverjaként kezel mint a barátnőjeként. Járkál össze vissza mindenkivel dumál nem sokat foglalkozik velem.
Romantika sem az erőssége,nem az az összebújós tipus.
Nem igazán mond nekem szépeket.
Amikor leültem vele és rákérdeztem,hogy szeret-e és boldog-e velem akkor igent mondott,és ezeken a felsorolt dolgokon kívül nagyon jól megvagyunk kedveskedik ajándékokkal ha olyan az alkalom.
Sok mindenben egyforma az ízlésünk,jókat nevetünk.
Valahogy meg kéne neki ezeket mondanom,de félek,hogy veszekedés lenne a vége.
Közös ismerőseink szerint ő ilyen,nem az az érzelgős csöpögős tipus.
Nem tudom, nálunk is vannak hasonló dolgok, de azért ennyire nem durva. Pl. mikor összejöttünk, és már 2-3 hónapja együtt voltunk, megjegyeztem neki, hogy iwiwen még mindig az van kint, hogy egyedülálló (meg, hogy Londonban dolgozik, amikor 3 éve hazajött, szóval nyilván nem egy nagy iwiw függő). Utána kis viccesen átírta, hogy házas. Na, jöttek a gratulációk, rájött, hogy 29 évesen ez annyira nem vicces. :) Mindegy, nem reagált rájuk túlzottan. Aztán állást keresett és normalizálta a profilját (az lett, hogy kapcsolatban és a többi adatot is frissítette).
Nem rég regisztráltam FB-ra, ahol ő már évek óta fent van, de nem használja. Megkérdeztem, hogy szeretné-e, ha kiírnánk, hogy kapcsolatban vagyunk. A válasza egyértelmű és határozott nem volt (pedig nekem jól esett volna, de végül lehet, hogy nem baj, hogy az exei nem nézegetik a profilomat). Kicsit rosszul esett, de ez van.
Visszatérve a kérdésedre: lehet, hogy ő tényleg ilyen, de ha szeret, és te elmondod neki ezeket, akkor megérti, hogy neked néhány dologra szükséged van. Pl. szerintem egy kézfogás, vagy néhány közös fénykép alap dolog. Mi is járunk együtt szórakozni, de keresi a figyelmem, megkérdezi, hogy mit hozzon, mit iszok, és az ismerőseinek úgy mutat be, mint a barátnőjét. Ezekből is érzem, hogy fontos vagyok neki. Ugyanakkor ő is rendkívül közvetlen az emberekkel, mindenkihez van 1-2 jó szava, van akivel egész hosszan elbeszélget, de utána visszajön hozzám is pár percre.
Ha ezek a dolgok tényleg zavarnak, mindenképp mondd el neki, de ne úgy tálald, hogy ez a világ legnagyobb problémája (drágám, beszélnünk kell! - na, ezt ne), hanem amikor sétáltok, jegyezd meg, hogy neked milyen jól esne, ha fogná a kezed, mert úgy sokkal közelebb éreznéd magadhoz. (Nem úgy, hogy "Miért nem fogod meg a kezem? Nem is szeretsz!") Szóval tényleg lehet, hogy nem egy romantikus alkat, de sajnos az is lehet, hogy nem vagy neki fontos, esetleg szégyell téged valami miatt. (Nekem volt ilyen, mikor fiatalabb voltam, nem tetszettem egy fiúnak, mégis "jártunk", de nem fogta meg a kezem, nem adott puszit nyilvános helyen, és barátjaként mutatott be. Hónapokkal később bújt ki a szög a zsákból, hogy tulajdonképpen még csak nem is tetszem neki, de jó, hogy van kivel szexelni.) 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!