Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez féltékenységnek számit? Mit tegyek, hogy beszéljem meg vele? 14F
Az egyik osztálytársammal másfél hónapja jöttem össze... elején minden nagyon jól ment még most is csak hát a suliban mögöttem ül a haverom és melette a barátnőm és hát egész órán jól elvannak meg fogdossa bnőm hasát meg csipkedi meg stb. meg elröhögnek egész órán... de a tanár le se szarja de ha én hozzászolok vkihez egyből rámszól...-.-". aztán a bnőmmel már jól alakult minden. első csók is megvolt szájrapuszival köszönünk reggel. minden héten megyek hozzájuk.
De ez az egy mindig idegesit!
Miért van ez?
Lány 15L - Én 15F //4 hónap van köztünk
Kérdésedre válasz féltékenység.
Szerintem beszéld meg a dolgot a barátnőddel és a haveroddal is. Ha a barátnődnek is haverja a srác, akkor nincs ok féltékenységre, szerintem alap dolognak számít barátok közt, hogy más pasijára/csajára nem tesszük a kezünket.^^
És megértem h ingerült, ideges leszel tőle, de ezt gyorsan dobd el, mert nem túl vonzó dolog a túlzott féltékenység, nem beszélve arról, ha egy haverjától próbálod elszakítani(nem állítom, hogy ezt teszed, de ha nagyon zavar se tedd). Csak azt éred el, hogy dühös lesz és összevesztek ezen.
Szóval kitartás, és ne legyél ideges, és beszéld meg a barátnőddel a dolgot, megfogja érteni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!