A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, de van egy dolog, ami zavar. Mit tehetnék?
Barátnőm 23 éves és hozzászokott,hogy az anyja mindent megcsinál helyette. Összetakarít nála,elpakol utána,elmosogat,ha a barátnőm otthagyja a szennyes edényeket,tányérokat. Persze,ha nálunk van a barátnőm,akkor elmosogat,rendet tesz,segít édesanyámnak,de otthon semmit.
Félek,hogy ha összeköltözünk sem fogja ezeket a dolgokat megcsinálni,mert bár én otthon is mindent megcsinálok,de 12 óra után (fizikai munka) nem biztos,hogy lesz erőm. Ő egyébként 6 órában irodai munkát végez. Szóval nem esik le az aranygyűrű az ujjamról,ha nekem kell házimunkát csinálni,mert szerintem ez nem "női munka" kizárólag,de én úgy tervezem,hogy ha összeköltözünk,megosztjuk egymás közt a házimunkát is. Szerintem ez így normális,nem kell a férfit kiszolgálni,előttem sem ez otthon a példa.
Azt légyszives ne tanácsoljátok,hogy hagyjam el,mert szeretem,nem fogom elhagyni,csak abban kérek tanácsot,hogy hogy védjem azt ki már így az elején,hogy elkényelmesedjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!