Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérletben élők, mit jelent...

Albérletben élők, mit jelent az hogy a bérbeadó 2 havi kauciót és 1 havi bérleti díjat kér?

Figyelt kérdés

A kaució nem a bérleti díj összege amit előre elkérnek ?

Ha igen miért kéri külön?

2012. nov. 25. 10:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég érdekes dolgokat írsz kérdező. Én laktam pár albérletben, nem Pesten,hanem 160km-rel arrébb,de mindig előre kellett kifizetni a lakbért. Egyébként nem is hallottam még olyanról,hogy hónap végén utólag kellett volna kifizetni. Nem is életszerű. Te valami nagyon érdekes környéken lakhatsz :)
2012. nov. 27. 11:26
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Mindenűtt előre kell fizetni. Szerintem a kérdező egyszerűen szórakozik a válaszolókkal.
2012. nov. 27. 16:27
 23/23 A kérdező kommentje:

Persze, semmi doglom és szórakozok....itt így van, sose kértek előre lakbért csak kauciót, letelt az 1 hónap onnan indult a fizetés a rezsivel együtt. Ennyi.

Ezért kérdeztem, persze tartva a GYK-s szokásokat egyből le kellett hordani a másikat, mert valamit nem ért, mert számára szokatlan, főleg hogy nagyrészt nem is arra válaszoltak amit kérdezett az ember. De ez van, itt ez a normális.

2012. nov. 27. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!