Albérletben élők, mit jelent az hogy a bérbeadó 2 havi kauciót és 1 havi bérleti díjat kér?
A kaució nem a bérleti díj összege amit előre elkérnek ?
Ha igen miért kéri külön?
Nem flegmáztam, dehát basszus ha többen leírják és nem érted,kénytelen vagyok ilyen dedós módon leírni,hogy megértsd. Te vagy az,aki nem valami szép stílusban reagált erre.
Az meg szerintem evidens,hogy előre kérik a lakbért,én is így tenném,ha kiadnék egy lakást,sok olyat hallani,hogy sajnos nem fizetnek,ne az legyen,hogy a hónapot ott vígan végig lakta majd nem tudja kifizetni a fizetni valót.
Tök logikus szerintem.
Amúgy, minden rosszindulat nélkül tényleg kérj segítséget,ha bármi pénzügyi vagy hasonló dolgod van,mert ilyen értetlenség láttán simán átvágnak!
Tényleg? érdekes módon az első 6 hozzászóló mind leírta mi a kaucó, a kérdés meg nem ez volt tisztelt 70%-os értelmezőzseni aki szintén leírtad mi az a kaució, ami jó de nem ezt kérdeztem....inkább menj aludni holnap suli.
A kérdés az volt amit fent olvastok , mivel még nem találkoztam olyannal, hogy előre kérnek 1 havi bérleti díjat így megkérdeztem, mivel ez majdnem ugyanolyan mint ha 3 havi kauciót kérne csak lakbérnek tünteti fel és ha elmegyek nem adja vissza és nem lakom le, így mondjuk jogosnak tartanám, hogy hónap végén csak a rezsit adjam oda, mivel a lakbér már megvan... csak ez számára nem jogos...
Sose fizettem előre lakbért csak kauciót mivel a hónap végén adtam oda a rezsivel együtt. Érdekes módon ezt egyes egyedül a 13-mas válaszoló értette meg és írta le rendesen.
12-es: nem evidens , hogy lakbért kér előre, lehet ott Pesten ilyen (nincs is rá szó milyenek) az emberek,de itt az az evidens , hogy ha már 100 ezret kipengetek a kaucióra logikus , hogy a havi fizetnivalót ki tudom fizetni....
Életemben nem laktam Pesten, nem tudom ez hogy jön ide! Amúgy DE,evidens! Kicsit több közöm van a lakásbérbeadásokhoz annál, mint hogy te már vettél ki egy-két lakást!
És amit meg most leírtál megint egy tök értetlen zanza én már tényleg nem értelek :D
Ezt pont te mondod? Van arcod! :D
Tipikus amíg nem értem flegmázok, amikor meg megértem, a másikat tartom hülyének! .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!