Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is tapasztalja az extrém...

Más is tapasztalja az extrém füst szagot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok öreg (24 éves), egy közepes méretű városban lakok, de úgy veszem észre, hogy télről télre büdösebb van az utcákon, konkrétan a füst szagra gondolok. Olyan szinten kell elképzelni, hogy felveszem a frissen mosott kabátom, biciklizek pár km-t és mire leveszem, csupa füst szag az egész. Arra gondoltam, hogy attól lehet, hogy mindenki kezd visszatérni a szilárd tüzelésre a gáz helyett...

2012. nov. 14. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Igen, én is éreztem már többször, és nagyon szeretem ezt az illatot,és a ruhám még sosem lett ez miatt füstös.
2012. nov. 14. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Budapesten is ez megy, már nem lehet szellőztetni. Sajnos nagyon romlik a levegő minősége emiatt.
2012. nov. 14. 20:17
 3/5 anonim válasza:
Én egy kisvárosban lakom és mikor péntek este hazautazok az albiból és leszállok a buszról, az az első, hogy felfordul a gyomrom. Mire hazagyalogolok (kb. 2 km) az egész ruhám, hajam, mindenem átható füstszagú lesz. Borzalmas, bele se merek gondolni, mi lesz még télen, decemberben vagy januárban.
2012. nov. 15. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalom, és imádom. Télen, a legnagyobb hidegben, ez a füstszag, hatalmas hóban, éjszaka...Csodálatos.
2012. nov. 15. 21:47
 5/5 anonim válasza:
Egyet értek veled nálunk is mint ha gumival fűtene az a sok f@szfej. Lemegyek egy utcával lejebb a kis tbolthoz, hazaérek leteszem a kabátom/pulcsim és mintha kib@szott szalonnát sütöttem volna. De nyáron is pofán tudnám b@szkodni azokat akik avart égetnek.
2012. nov. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!