Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van füstszag a lakásban?

Miért van füstszag a lakásban?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt. Hagyományos fatüzelésű kályha, ugyanúgy, ugyanazzal fűtök, mint tavaly. Begyújtok, szépen ég, jó a huzat, meleg van, egy óra múlva füstszag lesz. Kiszellőztetek, oké. Nem a kályhából jön szerintem. A kéménynél érzek bűzt a fal másik oldalán. Füstfolt nincs. Mi lehet?

2012. nov. 2. 18:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tennem, hogy ritkán vagyunk itthon, és amikor hazajövünk, nincs szag. Csak ha begyújtunk. Két kémény megy egymás mellett, az alattunk lakóé a másik. Megszagoltam, és az ő oldalánál büdös a fal.
2012. nov. 2. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Béleltek a kémények ?
2012. nov. 2. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ez egy ötvenéves épület. Elhúztam a szekrényt, hátha a kéményablak füstöl, de a miénknek szaga sincs, míg a szomszédé bűzlik. Koromszagú is. Lehetséges az, hogy a mi kéményünk melege kinyomja az övékéből a bűzt? Bocsánat, ha butaságot kérdezek, nő vagyok. :)
2012. nov. 2. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A helyi kéményseprő céget kérdezd meg. Ha a szomszéd kéménye rossz KÖTELEZIK A JAVÍTÁSRA ( komoly büntetés terhe mellet ) Ha nálad van a hiba megmondják a megoldást.
2012. nov. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!