Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tegyük fel van egy olyan...

Tegyük fel van egy olyan redőnyöd, amit teljesen fel tudsz húzni, és nem lóg bele az üvegfelületbe! Te meddig húznád fel?

Figyelt kérdés
Tudom érdekes kérdés, de itt a lakótelepen páran felvetették a kérdést, nem-e ront az épület megjelenését az hogy minden egyes redőny másképpen áll. Szerinted melyik az esztétikusabb. A teljesen felhúzott redőny, aminek csak a redőnytokja látszik a rejtett ütköző miatt, vagy az egyéb más módon álló redőny? Te meddig húznád fel? (Ökörség nem kell, valós lakógyűlési kérdés!!)
2009. aug. 13. 23:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, hogy embereknek ennyi problémájuk van az életben komolyan, jót nevettem

Kérdésre válaszolva, rohadtul nem érdekelne, ha a szomszédasszonynak nem tetszene, hogy meddig van felhúzva a redőnyöm, mert jajj hogy néz ki. :DD Még mindig röhögök

Nyáron leengedve, mert bejön a meleg!!! a fehér redőny meg taszítja ugye a napot, ha aludni akarok délután akkor is le van húzva, ha filmet nézek és bejön a fény és nem látok a tv-ből semmit bizony akkor is lehúznám, minden más esetben is csak félig, utálom, ha teljesen fel van húzva. Sőt, azt is ha este fel van húzva, nem azért húzom le este, mert bejönnek az utcai fények, hanem azért mert bizony belátni kintről. Nem vagyok kirakati majom, így nem mutogatom az életem...

2009. aug. 14. 03:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó, jólvan röhögjetek csak! Inkább sajnálnátok, mert nem én hoztam fel a kérédst, hanem a 7. számú lakó! És mivel mi mindent megbeszélünk, kibeszélünk kíváncsi voltam mit gondoltok! Köszi az eddigi válaszokat, érdekesen hangzik, de segítettetek vele!
2009. aug. 14. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
reggel 6 óra, redőnyöket fel!!! Harsogták ércesen a lakótelepi ház tölcsér hangszórói. Jenő ott állt, mint mindig és várta a felharsanó parancs szavakat. Megelégedéssel vette tudomásul hogy most is pontosan teljesitette az utasitást. Majd kéjes vigyorral az arcán bement a WC-be és éberen figyelte az ott elhelyezett kicsi ámde formás hangszórót, hogy mikor csendül fel a xarni vezényszó, amit majd 3 perc múlva a lehúzni dallamos női hang követ....
2009. aug. 14. 09:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Látom van itt pár embernek jó humorérzéke:)
2009. aug. 14. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát de most komolyan, mégis hogy gondoltátok, ezek után tényleg már csak a villanyoltás a függönyök színe és állása jöhet, mint ahogy azt említette itt előttem valaki :DD
2009. aug. 14. 13:38
 16/16 A kérdező kommentje:
erre most mit mondjak?
2009. aug. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!