Tegyük fel van egy olyan redőnyöd, amit teljesen fel tudsz húzni, és nem lóg bele az üvegfelületbe! Te meddig húznád fel?
Figyelt kérdés
Tudom érdekes kérdés, de itt a lakótelepen páran felvetették a kérdést, nem-e ront az épület megjelenését az hogy minden egyes redőny másképpen áll. Szerinted melyik az esztétikusabb. A teljesen felhúzott redőny, aminek csak a redőnytokja látszik a rejtett ütköző miatt, vagy az egyéb más módon álló redőny? Te meddig húznád fel? (Ökörség nem kell, valós lakógyűlési kérdés!!)2009. aug. 13. 23:54
1/16 A kérdező kommentje:
(Aki esetleg vérsen komolyan venné, annak mondom, hogy ez csak egy lakógyűlési kérdés! Kinek mi a véleménye? Nem parancs! Továbbá azzal is tisztába vagyok, hogy ezt minden lakó v ember másképpen állítja, de most nem ez a lényeg!)
2009. aug. 13. 23:57
2/16 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy teljesen felhúznám. Amikor volt redőny a lakásunk ablakán, akkor is változó volt, hogy mennyire húztam fel. Szerintem az erkélyen kötélre kiaggatott száradó ruhák, gatyák meg a kirakott, lakásban már nem férő lomok többet rontanak az összképen.
3/16 A kérdező kommentje:
Hoppáá! Az kimaradt, hogy ez az egész az utca felöli oldalra vonatkozik! Ott található egy szoba 4*5m.
2009. aug. 14. 00:03
4/16 A kérdező kommentje:
Igen tényleg!
2009. aug. 14. 00:04
5/16 A kérdező kommentje:
a 0:03-as válaszom a váloszló elé akart menni!
2009. aug. 14. 00:06
6/16 anonim válasza:
Hát pedig ez tényleg ökörség. És ha mondjuk valaki aludni akar egyet délután lehúzott redőny mellett, akkor kérvényeznie kell a lakógyűlésen? Elég pihent emberek lakhatnak abban a házban, hogy ilyen piszlicsáré dolgokkal foglalkoznak. De ha már úgy alakult, hogy az összes kockafejű abban a házban vett lakást, akkor vegyetek egy centimétert, és belül az ablakkereten minden lakásban jelöljétek meg, meddig lehet húzni a redőnyt, hogy mindenkinél egyformán álljon! És természetesen kötelezzetek mindenkit egyforma színű és hosszúságú függönyre, meg egyforma frizurára, mert milyen dolog, hogy nem vagytok egységesek, ha kibámultok az ablakon!
7/16 anonim válasza:
Hogy meddig húzom fel, az attól függ, milyen sötétet/világosat akarok idebent. Nyáron van, hogy csíkosra húzom csak fel, vagy délelőtt, amikor még az ablak teteje felé besüt a nap, akkor arra a sávra húzom rá, télen teljesen felhúzom, hogy minél több fény jöjjön be stb.. Még sosem jutott eszembe szempontnak, hogy milyen látványt nyújt kívülről az ablak.
8/16 anonim válasza:
Ez tényleg csak időpocsékoló kérdés. Sohasem tűrném el senkitől, hogy belelszóljon, meddig húzom fel a redőnyt. Ma eddig, s holnap addig. A végén még kitalálnák, hogy hány órakor kell felhúzni és mikor ereszthetem le.
T. Lakógyűlés! Ez magánügy. És nem kérek engedélyt arra sem, hogyan mossam meg a fenekemet.
9/16 anonim válasza:
A következő napirendi pont a villanyoltás lesz, ugye? Olyan csúnya, amikor összevissza az egyik ablak világos, a másik meg sötét. Tessék megegyezni, hánykor kelnek a lakók, és hánykor fekszenek! Nehogy már összevissza időpontban húzzák fel a redőnyöket! Mindenki egyszerrrrrre! Majd értesítsétek a nagyközönséget időben, szerintem turistalátványosság lesz.:D
10/16 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne életem legnagyobb gondja! Egyébként nem kell feltenni, hogy teljesen felhúzható a redőnyöm, mert olyan. És valamikor teljesen felhúzom, valamikor nem. Ha például olvasok, akkor felhúzom teljesen, de ha filmet nézek, akkor leengedem. Ha nagyon esik az eső, akkor is leengedem. Ezer meg egy dolog befolyásolja. És szerintem felesleges lakógyűlésen ilyenen problélmázni. Nem hiszem el, hogy nincs nagyobb gond ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!