Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon gáz idegenekkel lakni?

Nagyon gáz idegenekkel lakni?

Figyelt kérdés

Most ké(ny)sz(er)ülök egy szobát nézni Budapesten, mert a jelenlegi lakásból el kell mennem. Mondanom sem kell, elég nehéz találni, mert a legtöbb helyen lányt keresnek, én amúgy is egy csomó feltételnek nem felelek meg. Mennyire szoktak elnézőek lenni azokkal, akik nem mondanak el ezt azt magukról, mielőtt kiveszik a szobát? Pl én dohányzok, de elég kevés helyen engedik meg.

Milyen szabályok vannak ilyenkor? A saját külön szobám azt szent és sérthetetlen? Ti hogy élitek meg ezt?

25/f

2012. nov. 2. 15:12
 1/2 anonim válasza:
Helló:) Én azt mondom hogy nem ciki másokkal lakni hiszen anyagiak miatt sem telik mindenkinek saját privát lakásra. A dohányzás mindenkinél más dolgokat ébreszt fel. Valakit nem érdekel, valakit viszont annál inkább. De ha pl van valaki a szobába aki már dohányzik és neki meg engedik akkor nyert ügyed van, mert akkor tutira nem gáz ha te dohányzol. A saját szobádba szerintem azt csinálsz amit akarsz, persze ez mindenkinél más és más... De fontos hogy mielőtt be költözöl ne csak ők kérdezzenek tőled dolgokat hogy milyen vagy, ha nem te is kérdezd őket!!! Kérdezd meg hogy járnak-e bulizni, meg persze azokat amire te kíváncsi vagy. :) Ismerd meg őket aztán ha tetszik, akkor költözz be! Remélem tudtam segíteni! Szép napot!
2012. nov. 4. 10:04
 2/2 anonim válasza:
Szerintem, ha a szobatársaid nem cigiznek nem fogyják engedni, hogy cigizz. Max ki kell menned. Nem gáz különben idegenekkel lakni, majd összehaverkodtok...
2012. nov. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!