Kiköltöznénk Pestről a jó levegőre 2 évessel Diósd-ligetre lakni. Milyen ott az élet?
Miért nem költözhetnél?
Képzeld el, máshol is élnek emberek kisgyerekkel, nemcsak Pesten, hanem egész kis falvakban is. Mégis életben maradnak, létezik vidéken is óvoda, iskola, orvos, üzletek.
Párom rokonai ott laknak, nyugdíjasok már, néha meg szoktuk látogatni őket nyáron. Nekem nagyon tetszik Diósd, főleg a nyugisabb része, ami nem az út mellett van, hanem fent a dombon, ahol most épülnek az új házak, egy félig üres "lakóparkban". Friss levegő, szinte semmi zaj, nyugalom.
Az más kérdés h nincs 5 hipermarket amiből lehetne válogatni, és nem árt ha van autó a családban, ettől függetlenül én bevállalnám.
Amúgy eladó a házuk..:D Csak már elég régi építésű:)
Szia!
Intersparon kívűl ha van autótok akkor könnyen elérhető Érden a CBA, Tesco, Lidl, Aldi.
Van a közelben egy nagy új játszótér, ott mindig sokan vannak.
Egyébként nekem Diósd olyan semmilyen, úgy összeolvad Érddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!