Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kell a fabrikettet...

Hogy kell a fabrikettet meggyujtani?

Figyelt kérdés
Hajszálpontos lépésről-lépésre történő instrukciót kérnék szépen. Nincsen még parázs vagy ilyesmi. Ezidáig csak a száraz ( meg a nedves) akácfához volt szerencsém.
2012. nov. 2. 11:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A fenyő gyújtós nagyon vékonyra hasított fenyőfa. Próbálj ki más típusokat is! Először tölgyet vettem henger alakúba ami lenyűgözött. Kipróbáltam egy másikat az még jobb volt. Most is azt használom.
2012. nov. 9. 16:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Ezt a gyujtós dolgot így lehet venni, vagy nekünk kell vékonyra hasogatni?

Meg van az a gyertya-viasz szerű amit tördelni lehet.

Meg még gyufafejes is van. Nem tudom hogy melyik a legjobb.

van amikor szeretek bíbelődni, de van amikor az idegeimre megy a begyujtás. Jó lenne valami holtbiztos tipp.

Köszönöm az eddigi válaszokat és előre a következőket is. is

2012. nov. 10. 03:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Praktikerbe lehet kapni, 3kg 700Ft. Én ennél olcsóbban jutok hozzá, mert magamnak csinálom. Nagy méretű használt fenyő raklapot vettem 1000Ft-ért és azt aprítottam fel. Nem olyan nagy munka, de rengeteg gyújtósod lesz belőle.
2012. nov. 19. 07:55
 24/25 A kérdező kommentje:
köszi, ez a raklap dolog tényleg jó ötlet.
2012. nov. 20. 07:38
 25/25 A kérdező kommentje:

Már nagyon jól megy a fabrikettel való begyújtás . Mégegyszer köszönöm a segítséget.

És most már a fa is eléggé jól szárad, de már nem tudok leszokni a keverésről. Tényleg úgy a legjobb. 2-hasáb fa 2 brikett. Garantált melegség egész nap.

2012. dec. 9. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!