Hogy kell a fabrikettet meggyujtani?
Figyelt kérdés
Hajszálpontos lépésről-lépésre történő instrukciót kérnék szépen. Nincsen még parázs vagy ilyesmi. Ezidáig csak a száraz ( meg a nedves) akácfához volt szerencsém.2012. nov. 2. 11:08
21/25 anonim válasza:
A fenyő gyújtós nagyon vékonyra hasított fenyőfa. Próbálj ki más típusokat is! Először tölgyet vettem henger alakúba ami lenyűgözött. Kipróbáltam egy másikat az még jobb volt. Most is azt használom.
22/25 A kérdező kommentje:
Ezt a gyujtós dolgot így lehet venni, vagy nekünk kell vékonyra hasogatni?
Meg van az a gyertya-viasz szerű amit tördelni lehet.
Meg még gyufafejes is van. Nem tudom hogy melyik a legjobb.
van amikor szeretek bíbelődni, de van amikor az idegeimre megy a begyujtás. Jó lenne valami holtbiztos tipp.
Köszönöm az eddigi válaszokat és előre a következőket is. is
2012. nov. 10. 03:57
23/25 anonim válasza:
Praktikerbe lehet kapni, 3kg 700Ft. Én ennél olcsóbban jutok hozzá, mert magamnak csinálom. Nagy méretű használt fenyő raklapot vettem 1000Ft-ért és azt aprítottam fel. Nem olyan nagy munka, de rengeteg gyújtósod lesz belőle.
24/25 A kérdező kommentje:
köszi, ez a raklap dolog tényleg jó ötlet.
2012. nov. 20. 07:38
25/25 A kérdező kommentje:
Már nagyon jól megy a fabrikettel való begyújtás . Mégegyszer köszönöm a segítséget.
És most már a fa is eléggé jól szárad, de már nem tudok leszokni a keverésről. Tényleg úgy a legjobb. 2-hasáb fa 2 brikett. Garantált melegség egész nap.
2012. dec. 9. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!