Szerintetek ha átküldöm a mamához a 27ezer ft-os villanyszámlát befizeti nekem?
Hát elég nagy összegű számla, de azt nem várnám el, hogy valaki más fizesse ki helyettem.
Menj be a szolgáltatóhoz, mondd meg nekik, hogy most csak a felét tudod kifizetni, arra adjanak egy csekket, amit befizetsz, a fennmaradóra pedig a következő hónapban, esetleg hónapokban adjanak fizetési haladékot.
Aki adott 100 ezret, az a mai világban nem nevezhető smucigna, hiszen te magad is azt írod: ... hiszen olyan sokat adott.
Másrészt, hova lett az a pénz?
Nekem is 27000 Ft a havi villanyszámlám, kis odafigyeléssel (no meg egy halom régi (ccc. 10 éves) gép kidobásával) a harmada lehetne! Bár én még bírom fizetni...
Ti pedig kapcsoljatok ki néhány dolgot (bár lehet most a szolgáltató fogja), és kérjetek előre fizetős villanyórát! Ha szerencsétek van az önkormányzaton keresztül megkaphatjátok igyen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!