Most hogy tudom bejelenteni a villanyszámlát?
Figyelt kérdés
Az elmű online ügyfélszolgálata szünetel a hónap végéig. Nekem 14-éig be kell diktálni, de fogalmam sincs, hogy. Én csak azt tudom, hogy mi az azonosító meg a jelszó az oldalra, ahol be kell diktálni, és ennyi. Hogy diktáljam be?2011. júl. 11. 16:15
1/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, ha egyszer nem diktálsz. Az előző hónapok átlagát fogják számlázni. Jártam már én is így. Igaz, én elfeledkeztem róla.
2/6 anonim válasza:
a számlán van egy telefonszám, ott is be tudod jelenteni
3/6 A kérdező kommentje:
És ha az előző hónapok átlagát számolják, az úgy kb. hány előző hónapé lehet? Mert pár hónapja voltak ilyen 400as fogyasztások, de most meg egy ideje már csak ilyen 200 körül van.
2011. júl. 11. 17:04
4/6 anonim válasza:
pl. így (én is így szoktam)
- vezetékes telefonról ingyenesen hívható 06 80 202-938 számon
- mobiltelefonról a 06 20 938-38-38 vagy a 06 30 938-38-38-as számon
- a 0620/965-65-85 számra küldött SMS-en
5/6 anonim válasza:
Utolsó három havi átlagárat számol,de az utolsó válasza a legjobb,én is minden hónapban ott szoktam. De ha most nem diktálsz köv. hónapban igen, akkor utol is érted magad.
6/6 Mészáros Laci vagyok válasza:
M <tízjegyű szerződésszám> * <tízjegyű óraszám> * <kb hétjegyű óraállás> *
Az ELMŰ kaotikus számlán van egy csomó irreleváns szám, ezek közül NEM a felhasználási hely azonosító, NEM a (megtévesztésként szintén 10 jegyű) vevőkód, NEM a számlaszám, és NEM a mérési pont azonosító, hanem a számlán függőleges irányban középtájt, vízszintes irányban jobboldalt olvasható apró betűs szerződésszám.
példa:
M3610220306*9930768209*0016050*
itt lettem okosabb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__118848..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!