Ti fűtetek már otthon? 17 foknál bekapcsolnátok valamilyen melegítést?
20°C-ra van beprogramozva a termosztát. Ha ez alá csökken a hőmérséklet a lakásban, akkor automatikusan bekapcsol a kazán (néhány napja már fűtünk). Nekünk ez a hőmérséklet a kellemes. Nem szeretjük a túlfűtött, de a hűvös lakást se.
Sajnos egyre több ilyen kérdés van ezen az oldalon. Szomorú, hogy Magyarországon egyre inkább luxussá válik a megfelelően fűtött lakás.
Panelban lakunk, még nem kapcsolták be a fűtést:(((, pedig nagyon elkelne már. Legnagyobb bajom, hogy felülről annyira még nem is fázom, egy melegítőnaciban, egy pólóban, és rajta egy mellény, elég jól elvagyok, viszont a lában rettenetesen fázik. Mamusz, két zokni, és még így is majd' le fagy:( Nekünk is sikerült már felfáznunk.:( De max. a gáztűzhellyel tudnánk fűteni, hogy meggyújtjuk egyik rózsáját, de ezt inkább kihagyom.
Naponta ezerszer elmondtam egész tegnapig, hogy mikor lesz már 15-e, hogy végre bekapcsolják majd a fűtést, de tegnap jött a levél, hogy még csak utána néhány nappal fogják a fogyasztásmérőbe felrakni az ampullát, ami méri a fűtési fogyasztásunkat, tehát minden bizonnyal még csak az után kapcsolják majd be. Erre az évre nagyon elegem van már a fűtés-szolgáltatónkból.
Még nem,mert nem ment 20 fok alá szerencsére.
18 fokban állapodtunk meg,addig kihúzzuk (bár nekem van elektromos ágytakaróm,azzal sztem 15 fokon is ellennék.
ruházz be egy elektromos ágytakaróra, 5-6ezerért már lehet kapni és nem fogyasdzt sokat (kb mint egy sima égő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!