Ti fűtetek már otthon? 17 foknál bekapcsolnátok valamilyen melegítést?
Figyelt kérdés
Én nem akarok szólni, mert így is alig adok valamit haza.2012. okt. 10. 21:35
1/14 anonim válasza:
Természetesen. Nem bírom ezt a skandináv hideget.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát én sem.. munkán szétfagyok, mert az ajtó nyitva kell legyen. Aztán itthon is. Egyedül a másik munkahelyemen van meleg. De nem tudunk annyit költeni a fűtésre így sem, ezért nem szólok inkébb semmit. 3 felső van rajtam, meg 3 zokni. Utálom ezt az időt.
2012. okt. 10. 21:42
3/14 anonim válasza:
Sajnos csak november egytől fűtünk mindig (családi határozat), addig fagyoskodunk, bár igazából utána is, mert sosem tudunk annyit fűteni, hogy jó idő legyen bent (13-15 fokok lesznek reggelenként, alig várom...).
4/14 anonim válasza:
mi tegnap gyújtottunk be először a cserépkályhába, gázzal még nem
5/14 anonim válasza:
Skandináviából jelentem, mi már fűtünk :D
6/14 anonim válasza:
Jajj a cserépkályha az az igazi. Nekünk van amikor 11 fokra lehül a lakás, de már megszoktam.
7/14 anonim válasza:
igen,mi is befűtöttünk,mert 17 fok lehűlt a lakás-és azért ebben aludni kellemetlen.-meg hát sajnos teljesen mindegy,az az egy-két hét annyira jelentéktelen spórolás,hogy inkább nem fagyoskodunk :)
8/14 anonim válasza:
Jujj, nagyon fázós vagyok. Nekünk 20 °C alatt már bekapcsol, de csak pár percre.
Én így is megfagyok. :( Pulóverben, négy takaró alatt alszom, télikabátban, sálban és sapkában, két zoknival járok dolgozni... És még nincs is tél. Nem tudom, mi lesz velem. :(
9/14 anonim válasza:
A 17 fok még nem is hideg.
Tavaly kétszer használtam a radiátort (anyagi szempontok miatt). Nem akartam egyszer sem, de volt az a két este, amikor muszáj volt.
Idén remélem sikerül úgy kihúzni a telet, hogy egyszer se kelljen használni.
Szerencsére bírom a hideget.
10/14 anonim válasza:
Még mi sem fűtünk. Télen sincs 20-21 foknál melegebb a lakásban, éjjel csak 16-17 fok. Sokkal jobban alszunk így, mintha melegebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!