Hány fok van a lakásodban? Hány foknál teszed rá a fűtést?
20,5. Fáztam, bekapcsoltam. 21,5-re van beállítva most. A gyógyszer ha megfázom, felfázom, az is pénzbe kerül.
Nappal, ha elmegyünk dolgozni, lejjebb vesszük.
Attól függ, hol és mikor. ;)
Elég fázós vagyok, de azért oda szoktam figyelni, melyik helyiséget fűtöm éppen.
Például fürdés előtt a fürdőszobában csinálok 22 fokot, de ahogy végzek, már le is csavarom, elég ott máskülönben a 20. Vagy pl. tegnap úgy fürödtem, hogy utána sütöttem a konyhában, tehát a konyhában egyáltalán nem volt megnyitva a fűtés, ráhagytam a sütőre, gáztűzhelyre, úgy száradt meg a hajam is.
Nekem olyan 20 fok elég, a 18-at már nagyon megérzem - hiába mondják, hogy az az ideális az alváshoz, sajnos az nekem kevés, megfázom. Pedig hosszú ujjú pizsamanadrágot- és fölsőt hordok. :(
Ha nem vagyok otthon, napközben, akkor maradhat 19-19.5, ahogy nálad is, kérdező. Minek fűteni az ürességet? :)
Az én szüleim is két gyerekkel lavíroztak, velünk, nem is olyan rég. :)
A fenti módszert alkalmazták, amit leírtam. Ha a konyhában tevékenykedsz, vidd be őket magaddal, rajzolhatnak valami kis asztalkánál, sámlin ülve stb. És nem fáznak meg.
És ránk is szívesebben adtak a szüleink a pólóra egy új réteget, vékonyabb pulóvert, minthogy 25 fokban kisnadrágban, trikóban futkossunk. :)
23 fok van még mindig a kis panel lyukban. :)
Majd olyan 19 foknál felcsavarjuk a fűtést, addig felesleges.
22 volt eddig,ma reggelre 21 lett,tégla lakás harmadik emeleten,remélem még egy ideig kihúzza 18 fok felett,18 foknál bekapcsoljuk.
De most dolgozom,16-17 fok van,fagyunk meg és még nem tudni mikor lesz fűtés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!