Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van a lakásodban?...

Hány fok van a lakásodban? Hány foknál teszed rá a fűtést?

Figyelt kérdés
Csak érdekel. Nálunk 20-21 fok az átlag, bár ma lement napközben 19,5re. Még nem fűtünk, egyenlőre jól felöltözünk. Két gyerekkel vagyunk, így nem tudom meddig lehet húzni..
2012. okt. 8. 21:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
19 fok van nálam, és 30 perce csuktam be az ablakot, egész nap nyitva volt. Én szeretem a hideget. Télen 20 fokot szoktam csinálni általában.
2012. okt. 8. 21:39
 2/11 anonim válasza:
15 fok még okés pulcsiban, utána kapcsolom. nyáron meg 26-nál a klímát.
2012. okt. 8. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:

20,5. Fáztam, bekapcsoltam. 21,5-re van beállítva most. A gyógyszer ha megfázom, felfázom, az is pénzbe kerül.

Nappal, ha elmegyünk dolgozni, lejjebb vesszük.

2012. okt. 8. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hol és mikor. ;)

Elég fázós vagyok, de azért oda szoktam figyelni, melyik helyiséget fűtöm éppen.

Például fürdés előtt a fürdőszobában csinálok 22 fokot, de ahogy végzek, már le is csavarom, elég ott máskülönben a 20. Vagy pl. tegnap úgy fürödtem, hogy utána sütöttem a konyhában, tehát a konyhában egyáltalán nem volt megnyitva a fűtés, ráhagytam a sütőre, gáztűzhelyre, úgy száradt meg a hajam is.

Nekem olyan 20 fok elég, a 18-at már nagyon megérzem - hiába mondják, hogy az az ideális az alváshoz, sajnos az nekem kevés, megfázom. Pedig hosszú ujjú pizsamanadrágot- és fölsőt hordok. :(

Ha nem vagyok otthon, napközben, akkor maradhat 19-19.5, ahogy nálad is, kérdező. Minek fűteni az ürességet? :)

Az én szüleim is két gyerekkel lavíroztak, velünk, nem is olyan rég. :)

A fenti módszert alkalmazták, amit leírtam. Ha a konyhában tevékenykedsz, vidd be őket magaddal, rajzolhatnak valami kis asztalkánál, sámlin ülve stb. És nem fáznak meg.

És ránk is szívesebben adtak a szüleink a pólóra egy új réteget, vékonyabb pulóvert, minthogy 25 fokban kisnadrágban, trikóban futkossunk. :)

2012. okt. 8. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól bírom a hideget, 5°C felett még pulóvert se veszek, mert nincs rá szükségem. Szóval én a fűtésen rengeteget spórolok (amíg nem jön az asszony, meg a gyerekek, addig legalábbis tökéletesen érzem magam akár 10 fokos lakásban is :D), viszont a meleggel bajban vagyok, szóval a ventillátorok már 25 fok felett szinte folyamatosan mennek...
2012. okt. 8. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Én akkor kezdek fázni ha 15 fok van bent. De én soha nem ülök bent pulcsiban.Kb akkor megy majd a fűtés, ha 15 fok alá megy a szobámban a hőmérséklet. De akkor is elég 18-ra felfűteni. 20-22 fok nekem már kicsit sok. Bírom a meleget is, meg minden, csak jobb így a levegő:)
2012. okt. 8. 22:46
 7/11 anonim ***** válasza:
16-19,5 között.
2012. okt. 8. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:

23 fok van még mindig a kis panel lyukban. :)

Majd olyan 19 foknál felcsavarjuk a fűtést, addig felesleges.

2012. okt. 9. 06:28
 9/11 anonim ***** válasza:

22 volt eddig,ma reggelre 21 lett,tégla lakás harmadik emeleten,remélem még egy ideig kihúzza 18 fok felett,18 foknál bekapcsoljuk.

De most dolgozom,16-17 fok van,fagyunk meg és még nem tudni mikor lesz fűtés...

2012. okt. 9. 09:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk most 19 fok van. Nagyon fázós vagyok, én a min.25 fokban érzem jól magam, már nagyon felöltözök, most is vacogok, de a párom ilyenkor érzi jól magát és nem nagyon akar fűteni, neki a 22 fok is már sok. De ha kint lehűl az idő akkor befűtünk.
2012. okt. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!