Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok jó illatósítót? Bedugós...

Tudtok jó illatósítót? Bedugósat, vagy gyertyát? Aminek jó erős az illata és átveszi az albérlet.

Figyelt kérdés
Nincs épp kellemes illat.. az airwick rózsás gyertya elég gyenge.

2012. szept. 23. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
És mi a büdös forrása?? Azt kéne megszüntetni, aztán egy erőset szellőztetni. Tapasztalatból mondom, ha a bűzre ráeresztes valami illatósítót, ordenáré bűz lesz belőle inkább.
2012. szept. 23. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem bűz van, hanem ilyen öregszag. Régi bútorok... szellőztetek állandóan, meg javalt a helyzet, de félek, hogy csak megszoktam... ezért kell valami, hogy otthon illat legyen..
2012. szept. 23. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Fúha =/ Az olyanokkal az a cink, hogy a szag már beleivódott a fába. Próbáld meg valami fa-fényezővel átkenni őket. Az airwicktől vagy a briese-től vannak olyan termékek, amik szabályos időközönként fújnak ki valami illatosítót, annak keress utána drogériában, hátha.
2012. szept. 23. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Mosd át jól ecettel a bútorokat, szellőztess sokat, ne ilyen vacakokkal akarj jó illatot a lakásban. Azoktól csak még büdösebb lesz a lakásban.
2012. szept. 23. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni én is, hogy mosd át ecettel a bútorokat!
2012. szept. 23. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
A bútormosás meg volt. Sőt a szőnyeget is kitakarítottam... De azt akarom, hogy valami illatot vegyenek át a tapéták... Szóval a kérdés még mindig fennáll, hátha használ valaki valami cuccot..
2012. szept. 24. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha mosható a tapéta azt is mosd át,Domestosos vízzel és próbálj kereszthuzatot csinálni.A kárpitot is mosd át kárpittisztítóval,ha az is régi a bútorokon.Lehet bérelni is szőnyeg és kárpittisztító gépet,ha neked nincs.
2012. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!