Tudtok jó illatósítót? Bedugósat, vagy gyertyát? Aminek jó erős az illata és átveszi az albérlet.
Figyelt kérdés
Nincs épp kellemes illat.. az airwick rózsás gyertya elég gyenge.2012. szept. 23. 17:13
1/7 anonim válasza:
És mi a büdös forrása?? Azt kéne megszüntetni, aztán egy erőset szellőztetni. Tapasztalatból mondom, ha a bűzre ráeresztes valami illatósítót, ordenáré bűz lesz belőle inkább.
2/7 A kérdező kommentje:
de nem bűz van, hanem ilyen öregszag. Régi bútorok... szellőztetek állandóan, meg javalt a helyzet, de félek, hogy csak megszoktam... ezért kell valami, hogy otthon illat legyen..
2012. szept. 23. 17:25
3/7 anonim válasza:
Fúha =/ Az olyanokkal az a cink, hogy a szag már beleivódott a fába. Próbáld meg valami fa-fényezővel átkenni őket. Az airwicktől vagy a briese-től vannak olyan termékek, amik szabályos időközönként fújnak ki valami illatosítót, annak keress utána drogériában, hátha.
4/7 anonim válasza:
Mosd át jól ecettel a bútorokat, szellőztess sokat, ne ilyen vacakokkal akarj jó illatot a lakásban. Azoktól csak még büdösebb lesz a lakásban.
5/7 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni én is, hogy mosd át ecettel a bútorokat!
6/7 A kérdező kommentje:
A bútormosás meg volt. Sőt a szőnyeget is kitakarítottam... De azt akarom, hogy valami illatot vegyenek át a tapéták... Szóval a kérdés még mindig fennáll, hátha használ valaki valami cuccot..
2012. szept. 24. 13:38
7/7 anonim válasza:
Ha mosható a tapéta azt is mosd át,Domestosos vízzel és próbálj kereszthuzatot csinálni.A kárpitot is mosd át kárpittisztítóval,ha az is régi a bútorokon.Lehet bérelni is szőnyeg és kárpittisztító gépet,ha neked nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!