Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan készültök, és hogyan...

Hogyan készültök, és hogyan spóroltok télire?

Figyelt kérdés
Nyáron ugye kevesebb a gáz és villany számla. De télen nagyon megemelkedik. Még az őszi hónapokban tűrhetőek a költségek, és arra gondoltam, hogy most először előrelátó leszek. Ti hogyan csináljátok?

2012. szept. 20. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én átalányt fizetek a gázért és a villanyért. Igaz, hogy nem ez a leggazdaságosabb módszer (az esetleges túlfogyasztást a szolgáltató nem azon az áron számlázza ki, amennyibe akkor került az energia, amikor elfogyasztottam a többletet, hanem az elszámolás idején érvényes áron - szerencsére erre eddig még nem volt példa, mindig kapok vissza valamennyit), de így elég kiszámíthatóan tudok kalkulálni a költségekkel.
2012. szept. 20. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:

A villany átalányban megy, télen-nyáron ugyanannyit fizetünk.

A gázról visszaálltunk a fa tüzelésre, azt pedig már nyáron el kell kezdeni megvenni.

2012. szept. 21. 07:02
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Villany mitől lenne lényegesen több?

Gáz jóval több,de nyáron nem költekezünk ki nullára,igy nincs gond a téli gázszámlával

2012. szept. 21. 10:01
 4/4 luxor válasza:
54%

Kedves utolsó!

A villany attól lehet több, hogy télen többet tartózkodnak a lakásukban az emberek, hamarabb kell villanyt kapcsolni, többet megy a tv, számítógép...

Nyáron beraktunk egy kályhát.Összegyűjtöttem egy csomó száraz gallyat gyújtósnak, így a drága fa megmarad tüzelésre.

2012. szept. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!