Ti spóroltok ilyeneken?
Olcsóbb mosogató, tusfürdő, mosópor stb. Mik a tapasztalatok?
Nekem az, hogy jobban járok a drágábbal mert tovább tart...
Tusfürdő(ezzel mosok kezet is), sampon---> nekem a legolcsóbb tesco 1 literes van otthon.
Meg vagyok vele elégedve, nem vagyok koszos, nem szárít, még a citromos tüsfürdő be is jön illatra, de nem tart sokáig, sőt.
A többi pedig a márkás. De mindig akciósan, vagy kuponnal vesszük, vagy minimum Tesco kupon (100, 200Ft-os kuponok).
Hát attól még, hogy drága nem tart tovább.
Tusfürdőn nem spórolunk, mosogatón, meg mosóporon viszont igen. De szerencsénk van, mert nemrég nyílt egy kis üzlet a közelben, ahol például a nagyon jó Dove sampon 550 ft. Máshol 800-900 ft.
De nekem az tök mindegy, hogy mivel mosogatok, meg hogy virág, vagy gyümölcs illatú a ruhám. Tiszta és kész.
Az olcsóbb az nem spórolás ezekbe,
Olcsóbb mosogatószer rossz....
olcsó tusfürdő, esetleg viszketsz tőle, kiütések lesznek rajtad...
olcsó mosóportól koszosak maradnak a ruháid,+ hypo+ folttisztítót kell venned hozzá,
én a drágább minőség mellett döntöttem.
Mosószerből az olcsó Well Done-t veszem, meg öblítőből is, mert ugyanolyan jó mint a drágábbak és nekem az illata is bejön. Nagy 5 literes kiszerelésben kapható, szerintem megéri.
Mosogatószerből kb azt veszem le a polcról ami van, vagy akciós mert abból meg pláne mindegy milyen.
A tusfürdővel már szigorúbb vagyok, mert a legtöbbtől viszketek, így natúr kozmetikumokat használok, főként natúr szappanokat. Nem sajnálom rá a pénzt inkább, utálok egész nap vakarózni.
A kaján igyekszem a legkevesebbet spórolni, sok zöldség, gyümölcs, mert az egészség a legfontosabb.
Most hirtelen más nem jut eszembe amin spórolni lehetne...hm...
De, a gáz, mert télen nálunk 17 foknál sosincs melegebb. Inkább ezen spórolunk.
Mosópor: sokat kipróbáltam, de főleg fehérekre az A.iel jött csak be. A többitől szürkék a fehérneműk.
Tusfürdő: a DM sajátmárkásai olcsóbbak, de pont annyival hígabbak is, úgyhogy igazából nem spórolok ezzel.
Mosogató: az olcsóbb rosszabb.
Szóval igazából nem.
Köszönöm, most ilyen termékekre gondolok spórolásban.
Én is középutat választom, tusfürdőből minőségit; Baba 440 itt alattunk a 400ml-es.
Mosóporból most 1500ftos 5kg-os van, de legközelebb drágábbat veszek mert nem vagyok megelégedve vele.
Mosógatóm alig vártam, hogy elfogyjon ráönthettem akármennyit nem volt semmi hab... abból most Pur van ami szintén olcsó itt 330 a literes.
Wc tisztitóm és hasonló ablaktisztitó(szélvédőmosót használok még olcsóbb) azok viszont legolcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!