Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti spóroltok ilyeneken?

Ti spóroltok ilyeneken?

Figyelt kérdés

Olcsóbb mosogató, tusfürdő, mosópor stb. Mik a tapasztalatok?

Nekem az, hogy jobban járok a drágábbal mert tovább tart...

2012. júl. 19. 16:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Mosogatószerbe és samponba nem vált be az olcsóbb, ott nem spórolok, de illatszerek, tusfüdők és kozmetikai cikkekben nekem beválakt a Balea termékek, olcsóbbak és jók.
2012. júl. 19. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

OFF

Nem akarok kötözködni vagy ilyesmi, de mi az egyetemen csináltunk tesztet mosogatószerekről és tusfürdőkről, melyik mennyire roncsolja a fehérjéket, oldja a zsírt...

És a Baba márkájú (nem babaápolókra gondolok) tusfürdő roncsolta a legjobban a fehérjéket, jobban mint a mosogatószerek amiket vizsgáltunk. Ez nem szép dolog tőle, mert károsítja a bőrt.

A Baba márkájú termékek véleményem szerint nagyon nagyon rossz minőségűek, és alkalmatlanok a babák ápolására nevük ellenére, ezt az összetevői is mutatják. ezért én személy szerint nem tartom minőséginek, szerintem bármelyik olcsóbb is veri.

[link]

Én a sok zöld pöttyöseket szeretem. Nem lehetetlen. :-)

De ez csak mellékes, természetesen ettől még van aki szeretheti, én viszketek tőle.

2012. júl. 19. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

Mogatoszeren nem, altalaban ugyanazt veszem, de nagy kiszerelesben, akar ket litert is, amikor akcios. Az olcsobbakar altalaban onteni kell rendesen, mert alig habzik, alig zsirtalanit.

Tusfurdon nem sporolok, szeretem a jot es nem is napi kiadas a tusfurdo.

A mososzeren meg azert nem, mert ket eve ratalaltam a kapszulas arielre, ebbol tenyleg eleg egy kapszula egy mosashoz, pedig 8 kilos a gepunk. Baromi sokaig tart.

Inkabb veszek mindenbol ket havit jo aron es odafigyelek, hogy ne egyszerre fogyjon el minden, mert akkor valoban erezhetoen nagy kiadas lenne.

Oblitobol is olyat hasznalok, ami amugy nem olcso. Kb negy honapja vettem meg egy ot literes kiszerelest nevetseges aron (kb ket liter ara volt normal esetben), most fog elfogyni. Az olcsobbol se jottem volna ki jobban.

2012. júl. 19. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Ki az a hülye aki lepontozza a válaszokat. Most nem mindegy ki mit vásárol? Csak tapasztalatokat cserélünk majom.

Most elképzelem:

"Á ez Arielt használ, na jól lepontozom, mert burzsuj."

"Á, ez meg olcsó mosogatószert használ, na jól lepontozom, mert csóró proli"

Vagy mi a probléma?

Szánalmas.

2012. júl. 19. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
ilyeneken nem spórolok. tusfürdőből az olcsóbbak nem habzanak egyáltalán, sza.rt sem érnek. sampon nem mind1, h milyen, mert kényes a fejem. mosogatószert szintén nem veszek olcsót, mert az se habzik, és szintén semmit nem ér. mosóporon spórolok, mert abból az olcsóbb is ugyanolyan jó, mint az ariel és társai.
2012. júl. 19. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:

# 12/15

A Baba szappant én sem bírtam és fiam sem, viszkettünk tőle nagyon.

2012. júl. 19. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
19%

14/16

Áh, gondolom megjött az "élvezeti lepontozó". :-DDDD

2012. júl. 19. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Mosogatót olcsót veszek,de nem e leggagyibbat (200Ft volt a literes goods marketben,még higitottam is rajta kicsit)

Mosóport olcsót veszek a szines ruhára,nem koszoljuk,csak beleizzadunk.Fehérre arielt használok,drága,de nem kell sok belőle.

Tusfürdőt avonosat használok,nem olcsó,de nem is kell testápolóznom naponta mint a gagyiknál.

Testápolóm,sminkem,samponom is csak avonos,a bőröm ezt szereti.

Folyékony szappanból penny 3 liter 400Ft,évente 1 elég,azt töltögetem a kicsibe.

2012. júl. 20. 09:11
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

"Vagy mi a probléma? "

Az, hogy fogalmad sincsen a pontok szerepéről. Akkor pontozunk le valakit, ha nem értünk egyet, ha pedig egyetértünk, akkor felpontozunk. Nem kell rögtön szívinfarktust kapni ha valakinek ellenkezik a véleménye, a pontozás ezt fejezi ki.

2012. júl. 20. 10:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, azt kell lepontozni aki más témába csap itt bele amikor nem ez a kérdés, légyszíves ne pontozgassatok aminek semmi szerepe nincs itt már... ide is inkább már like kellene :D
2012. júl. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!