Házeladás, az érdeklődők benéznek-benézhetnek szekrényekbe végigpróbálják az ablakokat, mosogatót, mosdót, wc-t?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eladó a házunk de 3 kicsi gyerekem van és az oké hogy ők ne legyenek otthon mikor jönnek az érdeklődők, de nem tudok mindennap elvágólag patikai tisztaságot és rendet tenni, természetesen tisztaság van, nem mocsokban élünk de gondolok itt a szekrényekre a háztartási helyiségre pl. Gyorsan összepakolom amit széthagytak persze, meg felmosok elteszem az elöl levő dolgokat de elég nagy a lakás és nem lehet fél óra alatt csak úgy összerántani nagyjából. A kérdésem igazából az hogy ha pl. foltos az ablak (x havonta szoktam letakarítani) az befolyásolja a vevőt? Vagy ha a konyhaszekrényen van megcsillanó tenyérnyom a gyerek miatt amit nem veszek észre és ott marad véletlen? Tehát mennyire elvárható hogy egy lakásban ahol mindennap élünk állandóan akármikor beesnek mások, halálos patikai tisztaság legyen?2012. aug. 26. 14:06
11/13 Bandi bácsi válasza:
Ne aggódj túlságosan. Komoly vevőt nem fogják érdekelni ezek az "apróságok", be kell látnia, hogy itt egy kisgyermekes család éli a mindennapjait. Én azért a nyílászárók állapotát szemügyre venném, de a szekrényekbe ne is engedd benézni
12/13 anonim válasza:
Amennyiben nem beépített szekrényekről van szó, tehát sajátotokról, amit továbbvisztek az eladás után úgy semmi közük hozzá, ugyanis a vételi döntésükben nem befolyásolja őket a ti bútoraitok minősége.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként ilyesmire gondoltam hogy el akarják húzni a szekrényt megnézni milyen mögötte a fal vagy tudomisén...ilyesmikre gondoltam. Egy megpakolt szekrényt meg nem tudunk csak úgy arrébb tenni. Nem csupasz a lakás, van egy pár szekrényünk:)
2012. aug. 28. 13:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!