Penszy kérdése:
Panelből költözünk kertes házba. Nehéz lesz megszokni?
Figyelt kérdés
Párommal költözünk,mert már elegünk van a panelből.Mondjuk ő világ életében kertes házban lakott,de én nem.Ugye jó,jobb lesz?22 N 26 F2012. aug. 16. 20:15
11/16 anonim válasza:
Csak attól, nem biztos! Én vagyok a 08:22-es. Minden ősszel fölhasogatok kézzel négy tonna fát. Ennek ellenére dagadt vagyok mint a disznó.
12/16 anonim válasza:
"Nehéz megszokni többek között, hogy nem hallod folyton a szomszéd motoszkálását és nem sülsz meg nyáron és nincsenek bogarak?"
Te is igen sűrűn lakhattál eddig panelban.
Nálunk konkrétan hidegebb volt a forró napokon mint egy tégla családi házban, és egy bogár nem sok, annyit nem láttam még a 8 év alatt...
A szomszéd motoszkálását sem hallani...
Biztos ez valami csodapanel.
13/16 A kérdező kommentje:
a párom fatelepen dolgozik,így a testével nincs gond :D
2012. aug. 18. 21:40
14/16 anonim válasza:
19:22! Képzeld, 11 éve lakok panelban, családi házban meg részben ezzel párhuzamosan 29 éve!
15/16 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Utálom a kertes házat, mindig is abba laktam és a szomszéd reggel 8 kor raklapot dobálva pakol, flexel megy a keverőgép, nyáron medencézés, fűnyírás, kutyasétáltatás ami miatt az összes kutya ugat az utcában, kertes ház révén bömbölhet a dajdaj zene napi 6x ki-be tolatgatás a nyeles telek mellől, gyerek visítozás amiközben játszanak az utvaron. Rohadt jó. Ellenben a panel ahol én lakom (Havanna) konkrétan semmit nem lehet hallani, de tényleg. Itt csend van. Hazajövök és tudok aludni. Boltok 1 percre van, buszmegálló is minden. A kertes házban ha a buszmegálló közel van, akkor a bolt ami legközelebb 6-8 perc és jó dárga semmit nem kapni benne, 4 kor bezár, meg ilyenek. 22 ezer ft a fűtés, most is 25 fok van non-stop (azért egy kertes házat folyamatosan 25 fokon tartani nem kis energia még ha fával is tüzelsz pakolhatod állandóan), nem kell a kerttel vesződni, gyors, rugalmas életmódot élőknek akik dolgoznak és tényleg pihenni járnak haza azoknak tökéletes a panel. Maximum annyi előnye van a kertesháznak hogy néha néha bográcsolhatsz egyet, nade évente az a 2-3 alkalom ismerősöknél is megtehető (vagy akár egy weekend olcsó vonzáskörzeti weekend telken is)
16/16 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de én jobban szeretek panelban lakni... Sőt, imádok! Hál istennek itt sok zöld terület van (Tatabánya, Bánhida), de tényleg mindenhol fák, így nincs baj a zölddel. És Tatabánya csendes város, este kb. Kihal az egész 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!