Szerintetek milyen a budapesti ivóvíz? Ti megisszátok?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs rossz íze. Mennyire lehet egészséges vajon? Gondolom, hogy az ásványvíz jobb lenne persze. De mondjuk ha naponta megiszok 1,5-2 liter vizet (ennyit kellene ugye minimum), akkor gondolom jobban kijönnék anyagilag, ha csapvizet innék és nem folyamatosan az ásványvizeket venném. Hogy vélekedtek a budapesti ivóvízről? :)2012. aug. 15. 22:36
2/7 anonim válasza:
A legtöbb ásványvíz egyszerű csapvíz, ami különböző adalékokkal van dúsítva. Ezeknek az adalékoknak egy részét a szervezet fel sem tudja dolgozni, így ha azt vesszük, akkor az ásványvíz sem egészséges. Nyugodtan igyál csapvizet, hiszen Magyarországon szigorú előírások szerint ellenőrzik a csapvíz minőségét.
3/7 anonim válasza:
Az ásványvízről azt mondta egy szakember, hogy nem szabad hosszabb távon ugyanazt a fajtát inni, mert ugyebár mindnek más az összetétele, és az sem jó, ha tartósan túl sok jut egy ásványi anyagból a szervezetbe.
Én csapvizet iszom, nekem nincs bajom vele, megszoktam. A minősége is megfelelő. Hogy egészséges-e? Nem tudom, de annyi port nyelünk be, szennyezett levegőt lélegzünk, mesterséges kaját eszünk, hogy szerintem a csapvíz már nem oszt, nem szoroz. Van épp elég dolog, amitől megbetegedhetünk, nem ettől fogunk kipurcanni. Én pl. jobban aggódok azért, hogy a virsliben mi van, mint amiatt, hogy a pohár vizemben.
4/7 anonim válasza:
Biztos helyről tudom hogy jó. mi ezt isszuk
5/7 anonim válasza:
Az okosok azt mondják jobb a csapvíz, mint az ásványvíz. Nekem viszont nem ízlik, csak néhány helyen, Bp nem tartozik ezek közé.
6/7 anonim válasza:
Budapesten az egyik legtisztább, legjobban szűrt az ivóvíz Európában.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. aug. 30. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!