Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A mai víz, és csatornadíjak...

A mai víz, és csatornadíjak mellett érdemes kutat fúratni, visszajön az ára? (nem ívóvíz céljára. )

Figyelt kérdés
Hallottam olyan (nem legális) dolgot, hogy a fürdő vízvezetéket rákötik a kútra, csak az ivóvíz megy a "fizetős vízvezetékről"....
2010. ápr. 17. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:

vatera?

Eként érdemes lenne megkérdezni környező virágüzleteket, vagy kávézót, hogy egyedi edényeket csinálnál. Hátha vkit tűzbe hoz a dolog.

2010. ápr. 17. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az előzőt nem ide akartam, de neked is válaszolok:D

Szóval ha kihasználod azt hogy kutad van, úgy megérheti. MAgyarán ha sokat locsolnál, vagy mosáshoz, vagy akármihez, amire sok vízre van szükség, akkor hajrá.

De ha heti 1-2 alkalommal használnád csak, akkor nem ajánlom.

Az utcánkba van egy kútfúró, és elég borsos áron dolgozik (pedig nincs is nagy haszna rajta). Ő mondta hogy csak így éri meg másoknak

2010. ápr. 17. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyázni kell vele. Nálunk a kút vize nagyon vasas. Hamar tönkre tenné a csöveket. A szivattyúnkat minden tavasszal szerelni kell.
2010. ápr. 17. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

nekünk wc,mosógép,zuhany,locsolás kutból megy,"rendes" viz csak a konyhában van

fürdőben is meg van oldva hogy melegitődjön a viz,olcsóbb mint a "rendes" viz...

és tizsta...

10 méter kellett lefurni,ezres volt métere,plussz a berendezés hozzá,de megéri,fél év alatt visszajön az ára

2010. ápr. 18. 07:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsónak:Nálatok nagyon olcsó, mert én kérdeztem egy urat 3000 ért fúrná+ anyag hozzá....
2010. ápr. 18. 08:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja,és nem lesz bajotok belöle,van nálatok csatornadíj?Mert attól tartok. Ugyanis,az elfogyasztott víz után kell fizetni u.annyi cs. díjat. ha kevesebb lesz a számla, gyanús lehet....
2010. ápr. 18. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

lehet 4 év alatt felment itt is az ár,de nem 3szorosára...

nem volt belőle baj...

(gondolj bele...még ha rákérdeznek,akkoris simán lehet mondani,hogy "elköltözött a fele család/sporoltok/nem locsoltok füvet"...)

de még sosem firtatta senki

2010. ápr. 18. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!