Hogy lehet az, hogy elküldök egy csomagot Bp-re, egy olyan
utcába, amiből egy van egész Bp-en, és visszajön, mert
rossz volt az irányítószám?
irányítószám meghatározza a kerületet, nem fogják neked ott nézegetni ...
2010. aug. 20. 16:38
2/12 A kérdező kommentje:
Inkább kikeresik az én irányítószámomat, nyomnak rá egy cimkét és visszaküldik ingyen igaz? Ez a legegyszerűbb.
Amennyi erővel kikeresték az én irányítószámomat, úgy a címzettét is megnézhették volna!!
nekünk 4271 mikepércs lenne, de 4071 van a t-mobilnál a zadatbázisba, és elküldik a világ másik végére, majd visza mikepércsre. Ennyit a településről. Mindig irányítószámra mennek. 1. voltam.
2010. aug. 20. 16:53
persze, majd egy embert arra alkalmaznak, hogy kitalálja, hogy a kedves GYP-s feladó mégis mire gondolhatott amikor megpróbált megbírkózni egy olyan bonyolult feladttal, mint egy levél megcímzése.Örülj neki, hogy ahelyett hogy kdobták volna a kukába vagy elkezdték volna küldözgetni a kerületek között, visszaküldték neked, hogy hátha második alkalommal sikerülni fog a címzés.
2010. aug. 20. 17:41
A cimet gépekkel szortirozzák elöször az irányitószám szerint. Egy gép viszont nem fog utána nézni, hogy mi lehet még rajta a csomagoláson.
Sokkal egyszerübb mindjárt pontosan megcimezni és akkor nincs ilyen gond.
2010. aug. 20. 17:42
ja, standard csomagot a gép szortírozza...neked meg nem ingyen adják vissza a csomagot
2010. aug. 20. 18:16
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor azt magyarázzátok meg, hogy ha nincs irányítószám a levélen, akkor hogyhogy mégis megkapom?
8/12 A kérdező kommentje:
17:41-es
Valóban nem nehéz megbírkózni egy címzéssel, csak naponta többet címzek és mindet ismeretlen embernek. Gondolom ezzel az intelligenciaszintemre szerettél volna utalni. Képzeld el, nem ragadtam le a 8 általánosnál, sőt még a középiskolánál sem!!!
Nem hinném, hogy akkora megerőltetés lett volna, ha egyszerűen megnézik az utcanevet.Dühítő.
Hát ha nem tudod felfogni, hogy egy GÉP szortiroz, és az nem néz utcanevet, CSAK iányitószámot, akkor tényleg gond van az intelligenciáddal...
2010. aug. 20. 22:23
Talán Te is megnézheted az irányitószámot a neten, ehhez nem kell felsőoktatásban végezni :) Nem is tudom, hogy jut eszedbe irányitószám nélkül feladni.
2010. aug. 20. 23:49
Kapcsolódó kérdések: