Az komoly, hogy a szennyvíz kétszer annyi, mint az ivóvíz?
Figyelt kérdés
Elhasználtam majdnem 60 köbméter vizet két hónap alatt, az ára 13 ezer ft. Ezzel nincs is problémám. De a szennyvíz elvezetési díj erre a 60 köbméterre 22 ezer ft.
Ez normális? Fővárosi csatornázási művekről van szó.
2012. ápr. 23. 19:48
1/6 anonim válasza:
Felénk 250 Ft-os vízre 750 Ft a csatorna!
:(
Nem kis rablás ez!
2/6 anonim válasza:
Off és sorry, hogy visszakérdezek, de hol laksz, hogy ilyen olcsó a víz+csatorna? Én 10-12 m3-re fizetek 9-10 ezret.
3/6 anonim válasza:
Ok. Félreértelmeztem, úgy értettem, hogy összesen 13 E Ft.
4/6 anonim válasza:
Balatonnál 1200 forintba kerül egy köbméter víz, amiből olyan 400 Ft. körül van a víz ára, a többi csatornadíj és vízterhelési díj.
5/6 anonim válasza:
Érden ~450 a víz, és ~480 a szennyvíz...
6/6 anonim válasza:
Hát valahova fel kell számolni a tisztítás díját pl... Lehetne fordítva is, a végeredmény ugyanannyi lenne. :D Meg gondolom a szennyvíz csatornát gyakrabban kell karbantartani, az ivóvíz max. vízkövesedik. :D Meg a fene tudja. Lényegében hülyeség külön számolni, így-iy úgy is mindkettőt meg kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!