Aki elköltözött másik városba mennyi idő kellett amíg új barátokat szerzett, megszokta az új életét?
Ez egyén függő.
Valaki könnyen alkalmazkodik, valaki nehezebben. Ami pedig a barátokat illeti az nagyban attól függ, hogy mennyit jársz ki a lakásból, és hová / merre.
Én 3-4 hét alatt megszoktam az új várost. Könnyen alkalmazkodok.
És új ismerősöket is szereztem 1-2 hónapon belül. Az egyetem azért segített ebben. :)
mi két kisgyerekkel költöztünk, ill. először csak eggyel, mire kialakult egy "rend" ide-oda járkáltunk, ismerkedtünk, megszületett a második, ő még pici így kötve vagyunk
nem lakunk messzebb sokkal mint eddig, de akiket hívtam vendégségbe senki se jött el, és nem tudom miért, hisz van autójuk stb.
még nehezíti a helyzetet, hogy elég szarul állunk anyagilag emiatt én teljesen kivagyok és teljesen magamba fordultam, de már kezdek megőrülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!