Hol lenne jobb? lehet nem ide való kérdés, de itt vagytok anyukák, várom tapasztalaitokat. Telekvásárlás elött állunk.
a kérdés:maradjunk a városban,vagy menjünk ki falura?
itt a városban is csak buszra, autóba kell ülni,meg ha kiköltöznénk ott is.itt a kérdés, az óvoda, az oktatás,falun milyen az óvoda,az általános iskola?vagy belehet a városba is iratni anyukák szerintetek?
Első vagyok:
A falusi iskolában dolgozó pedagógusok is azon a főiskolán szerzik diplomájukat ahol a városiak:)) Tehát az oktatás színvonala nem ezen múlik!
Én Bp-en nőttem fel (de a szélén) és az elég nyugis volt, mindenhova tudtam gyalog (max. bkv-val egy két megállót) menni. A babakocsival az nagyon praktikus volt. Rengeteget sétáltunk.
Aztán kiköltöztünk egy Bp. melletti városba,ott is a szélére,ami szintén nyugis,de hogy eljussak valahova autóba kell ülnöm:((( ez engem hihetetlenül zavar. Már 2 éve lakunk ott de még mindig nem tudtam megszokni. Az ottani ovi tele van,ami messzebb van meg nem veszik fel,mert nem az a körzete... Bölcsi csak egy van,persze várólistával. Így mi Bp-re hordjuk a gyerekeket oviba,bölcsibe,mert úgyis a fővárosban dolgozunk.
Ami még nekünk hátrány,hogy a család maradt Bp-en,ami pl.ha a gyerekekre kell vigyázni,külön szervezés hogy ki hova tud kit vinni (mert nincs mindenkinek kocsija,hogy jöjjön hozzánk).
Tehát azért nézzetek körül alaposan mielött döntést hoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!