S. O. S. Hevederzár elromlott én meg beszorultam a lakásba?
Nem bírom kinyitni, valami ötlet??
kb 500 ft-om van a hétvégéig, szóval lakatost nem hiszem hogy tudnék hívni, pontosabban kifizetni, hacsak nem lehet hitelre:(
Most mit tegyek? Régebben sem volt jó, nem is nagyon használtuk, de tegnap gondoltam kipróbálom és sikerült bezárni...mostmeg nem bírok kijutni:((
Ablakon kereszül nem lehet kijutni? Aztán meg kölcsönkérni valakitől, és úgy egy lakatos?
Más ötletem nincs.
de szerintem ha most hívok egy lakatost nem fogja azt mondani hogy ok majd jövőhéten odaadhatom a pénzt
szüleim 100 km-rel arrébb, itt meg senki ismerősöm nincs akitől kérhetnék
2. vagyok. Már látom az ablak nem okés...
Akkor telefonon hívni valami ismerőst/rokont, akik kölcsönöz annyit amennyi a lakatos?
mondom, egyedül vagyok, aki pár ismerősöm van itt alapból nem olyan, de amúgy sincs már itt senki
inkább el tudnátok magyarázni, hogy működik a zár?
hátha ki bírnám valahogy nyitni
Dugd a zárba a kulcsot, és először csinálj úgy, mint aki befelé akarja zárni!
Meglehet, hogy nem igazán fordult a helyére belülről minden része, ezért még kell neki egy pici "bezáró" mozdulat, és csak utána engedelmeskedik a kifelé nyitok mozdulatra!
Ez nagyon sok esetben főleg biztonsági záraknál alapvető jelenség szokott lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!