Képtelen vagyok tanulni! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok,egyetemre (levelező) járok angol szakra.Másodéves vagyok,már korábban elöntött az az érzés,hogy már nem annyira szeretem amit tanulok,úgysem tudok vele elhelyezkedni stb.(annak ellenére,hogy eddig sikerültek a tantárgyaim)Mostanra eljutottam odáig,hogy képtelen vagyok tanulni, egyáltalán nem érdekel,kedvem sincs "ráerőltetni magam" a tanulásra,pedig azért muszáj lenne,mert rengeteg időmbe,pénzembe és energiámba került eddig is,de mindenki elvárja tőlem,hogy befejezzem,de én már nem látom értelmét.Babát várok,szeretnék inkább olyat tanulni,amivel el is tudok majd helyezkedni,nem csak hobbiból tanulni.Mit tehetnék?2012. jún. 3. 16:55
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom érthető volt-e, hogy már nem érdekel amit tanulok
2012. jún. 3. 17:04
3/7 anonim válasza:
Gondolkozz el szerintem először is azon,hogy anno miért pont ezt az irányt választottad.
Utána próbáld meg felfedezni az érdekességeket benne újra,hisz gondolom azért választottad,mert érdekelt.
Remélem segíthettem.
14/L
4/7 anonim válasza:
nemtudom érthető voltam e, leülsz, tanulsz
5/7 anonim válasza:
(az előző hozzászóló vagyok.)
Meg igazából már másodéves vagy,csak kibírod!:))
kitartás!
6/7 anonim válasza:
hat,az angol szakkal tenyleg nem tul jok az eselyeid az elhelyezkedesre... de ha mar itt tartasz,akkor mindenkepp fejezd be! legalabb lesz egy diplomad.
7/7 anonim válasza:
azért egy nyelvszak nem olyan rossz.
tanítani max magánban éri meg, de ha szívesen dolgoznál angolul telefonos üf. szolgálaton, akkor egészen jól kereshetsz vele.
a legtöbb nyelvszakos ismerősöm ilyen területen tevékenykedik, és hát mit mondjak? nincsenek hóvégi gondjaik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!