Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek jól néznek ki...

Szerintetek jól néznek ki ezek a házak (családi ház)?

Figyelt kérdés

Én felfigyeltem rá és teljesen rákattantam.

[link]

Már számolgattam is, hogy szerkezet készet tudnánk venni a barátommal, csak érdekelne, hogy szerkezet kész állapot után, ha mindent ami nem kíván professzionális munkát mi csinálnánk (apa irányítaná a munkánkat, mert ő gipszkartonos), mennyiből lehetne teljesen felépíteni?

A szerkezetkész állapot ezt takarja:

A szerkezetkész állapot magába foglalja a ház összes faanyagát, beleértve:

- fő- és közfalak összeállítása,

- külső- és belső nyílászárókat,

- szigetést (padló, fal, födém),

- gépészet helyének kialakítása,

- melegburkolatok (lambéria, hajópadló, igény esetén gipszkarton),

- a tetőhéjazatnak megfelelő födém és tetőszerkezet elkészítése.

2012. máj. 31. 20:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem nem tetszik.
2012. máj. 31. 21:32
 22/34 anonim ***** válasza:

Hát, ha szét akarod magadat szívatni azzal, hogy a gerendaház nem bírja a magyar klímát, akkor hajrá.

Ide nem való faház, annak hűvösebb, és nedvesebb klíma kell.

2012. máj. 31. 21:35
 23/34 anonim ***** válasza:

Látom más is jelentette, tehát ez nem csak szerintem hirdetés...

Kedves hirdető! Mutass egy képet egy magyarországi, mondjuk 20 éves rönkházról!

2012. máj. 31. 21:37
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem hirdetés :D Csak ezt a honlapot linkeltem. Amúgy ha megnézed másik honlapot is linkeltem, és amit kimásoltam favédős szöveg az egy harmadik honlapról van :D Mondjuk nekem tök mindegy törlik-e a kérdésem, de azért nem hívj hirdetőnek ilyen elhamarkodottak.
2012. máj. 31. 21:54
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, magam is gondolkodtam a rönkházakon, de több hónapnyi keresgélés után azért már bőven találtam ellenvéleményt is róla. Jó, meg minden, de nem a Magyar klímára. Itt egyszerűen túl nagy a hőingadozás, és túl száraz a levegő, nem időtálló egy ilyen szerkezet.

Ha a természetessége miatt választanád, akkor válaszd a vályogtéglás építést. Ha jó a vízszigetelése, akkor örök élet meg egy nap az élettartalma a mi klímánkon is.

2012. máj. 31. 22:13
 26/34 anonim ***** válasza:

Lakóháznak nem kellene.

Elég drága,és kérdéses,hogy hány évig lesz ház? Ha a faanyagot nem szárították legalább 5 évig,akkor az használat közben vetemedni fog. Nem csak az esőtől,hanem a benti párától is.

Olyan fa pedig nem létezik,ami nem ég,ha elég nagy a tűz. Ha a bútorok égnek,akkor a ház is fog,akármivel kezelték. A panelokban semmi faanyag nincs,csak beton,mégis kiégnek a lakások.

Ennyi pénzért egy rendes házat is lehet építeni.

2012. máj. 31. 22:15
 27/34 A kérdező kommentje:
Hát ennyi pénzből max könnyűszerkezetest nem? :/
2012. jún. 1. 09:30
 28/34 A kérdező kommentje:
Mármint gipszkarton meg hasonlók, nem pedig téglát.
2012. jún. 1. 09:31
 29/34 anonim ***** válasza:
10 millából már téglaházat veszek.
2012. jún. 1. 09:43
 30/34 A kérdező kommentje:
A városban ahol lakni szeretnék 10 millából egy lepukkant vackot veszek. (nem írom le a várost, de drága hely)
2012. jún. 1. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!