Akik kiadták a lakásukat/házukat albérletbe (tehát tulajok) milyen gyakran mentek oda? És előre szóltok vagy csak úgy betoppantok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 11:22
11/15 A kérdező kommentje:
hozzám egy héten többször is jönnek, teljesen indokolatlanul, pedig minden rendben van, és nem 1-2 hónapja lakok itt. nem fogom ezt sokáig bírni, de nincs hova mennem.
2012. máj. 31. 21:07
12/15 anonim válasza:
csakúgy betoppanni elég paraszt dolog lenne, nem gondolod? hozzád sem toppan be senki. igaz, én nem albiban vagyok, de ha a közös képviselő toppangat be, megmondom neki, hogy menjen innen, írjon levelet, de ne jöjjön be a privát szférámba, amikor nincs meghívva, vagy nem számítok rá.
ha meg a kádban fekszem épp, és megy a zene, megállapítja, hogy micsoda szemét vagyok, hogy hallom a csengőt, de ne megyek ki.. vicc.
13/15 anonim válasza:
ja, és mikor albiban laktam, a bérlő külön kérte a kp-t, hogy a számláján ne lehessen látni a tranzakciót, így persze alkuképes volt a dolog. de nem mindig ő jött, ha épp arra jártam, amerre dolgozott, akkor bevittem neki.
14/15 anonim válasza:
kérdező: nyugodtan mondd meg a bérlődnek, hogy téged zavar a gyakori látogatás, ugyanis lakóteret fizetsz magadnak. saját privát szférát. én sem bírnám olyan helyen, ahol felkeresnek heti 3x
15/15 anonim válasza:
és ha mennek indokolatlanul, akkor mit mondanak? mit akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!