Szerintetek ki lehet jönni havi 115ezerből albérletben 1picibabával?
Most a párom mamájánál aki idős és sajnos igénytelen(koránál fogva) Értsd ez alatt azt,hogy naponta kb5ször kaparom a szart a wc-ről,hogy én is tudjam használni. stb stb-....
Most kb 50ezer rezsit fizetünk és minden bevételünk 115 ezer
Nekünk a villany van 15.000 körül, havonta, oké, 2 fagyasztó megy. Víz is 10.000, szemét 5000, gáz 5000 (amíg télen gázzal fűtöttünk, addig 70.000 volt havonta), tv+internet 10.000, telefonok: 10.000. Múltkor elszámolás is volt, 80.000-et adtam fel.
A 10.000 össz-vissz 3 személynek 1 hónapra nagyon kevésnek tűnik.
Vidéken élek, albérlet itt 20 ezertől már van, nekünk a villany 7 ezer, gáz diktálós 10 ezer körül fizetünk, víz pedig 4500 forint úgy hogy nem csak fürdésre használjuk hanem locsolásra is, a kaja és baba cuccok kb. 40 ezerből meg van, van mikor kevesebb van mikor több megy el.
Ha okosan osszátok be a pénzt akkor meg lehet élni, de nagyban függ attól, hogy mennyi az albérlet és a rezsi.
13-as: hogy jön ki neked 10ezer?
én irtam 25ezer rezsit,az nekünk viz 2ezer,villany 5ezer,kktg 3500, gáz nyáron 3-4ezer,télen 30ig kúszik fel,igy átlagoltam,net-telefon 5ezer
Nagyon inteligens!!!!!!!!! Aki azt írta miért nem megyek dolgozni.....
8hónapos a gyerekem. Vigyázol rá amég dolgozok?
Nálunk nincsenek rokonok nagyik akik vigyázzanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!