Féljek tőlük? Vagy túlaggódom? Panelba lakunk és sajna csótányok vannak, nem nálunk, mástól jönnek.
Figyelt kérdés
Sajna nem mindenki irtja.mi igen,mióta itt lakunk másfél éve,de mivel más nem, lehet épp ahol a fészkük van,így mindig találunk egy -egy darabot.van olyan ami még mászik de van amelyik már elpusztult.félek és undorodom tölűk.de ami még aggaszt a vegyszer amivel irtják két havonta.Mivel pici gyerekeim vannak.borzasztóan aggaszt.mind a bogár mind az irtószer.A szakember azt mondja nem ártalmas a szer csak a hidegvérüekre.akkor ne aggódjak?aki jártas ebben írjon!nagyon ki vagyok miattuk:(2009. jún. 28. 10:26
1/1 anonim válasza:
Félni nem kell tőlük.Én is laktam panelban,és a megoldás az volt,hogy a Közös képviselőnek szóltunk,és elvégeztették az írtást az egész lépcsőházban.Nekünk elég erélyes képviselőnk volt,és utánjárt,hogy melyik lakásban lehet a fészkük.Igaz,hogy azután volt ,aki reklamált,hogy semmi köze,ki hogy takarít a lakásában.A probléma viszont megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!