Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jégeső betőrheti a tetőtéri...

Jégeső betőrheti a tetőtéri ablakot?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
a hőszigetelő üveg külső részét elvileg igen.De gyakorlatilag nincs rá sansz. Nagyon nagy jég kellhozzá,olyan szél amiúgy fúj, hogy a jég az ablakra merőlegesen érkezik.....
2012. máj. 12. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen az az ablak. Többnyire masszívabb üvegből csinálják meg ezeket nálunk dupla rétegű üveg van benne és elég vastag az még azt is kibírta amikor a szobában foci labdával belerúgtam véletlenül. Ezt senki ne próbálja ki ha egy mód van rá!!!! A miénk egyedileg lett megcsinálva még az előző tulaj csináltatta de a gyári ablakok is elég strapabíróak.
2012. máj. 12. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Tojás, vagy golflabda nagyságú mindenképpen betörheti, de az nagyon ritka. Sima jégesőket bírja nálunk az összes.
2012. máj. 13. 21:01
 4/4 anonim válasza:
ez a kerdes felmerult bennem is. nalunk, Miskolcon par eve olyan jegeso volt, hogy gyakorlatilag az osszes kint parkolo auto karosszeriaja behorpadt kis pontokban, ahol erte a jeg. aztan persze ki lehetett huzatni, mar csak 1-2 jegkaros kocsit latni elvetve. ha jol emlekszem ezek kb. golflabda nagysaguak voltak, viszont betort tetosik ablakokrol nem hallottam, nem lattam. igaz nekunk pl. nincs is. ja, es auto szelvedok sem tortek be, de az mas kategoria.
2013. máj. 21. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!