Mitől csörrenek össze (mozognak) az asztalon lévő dolgok, ha járok a (tetőtéri emeleten) a szobában?
Figyelt kérdés
10 éves ház, a tetőtér beépítésről van szó. Tervrajzban elolvastam, födém: E7-60 vb. gerenda EB60/19 beton födém béléselemekkel. Ez normális, hogyha jár valaki rajta, akkor az minden lépésnél jól hallhatóan beremeg? Mit ronthattak el, vagy ez természetes?2012. febr. 11. 13:52
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy 50 kg vagyok nem 250 :), de amikor 45 kg voltam, akkor is így volt, úgyhogy nem hiszem, hogy én terhelem túl a födémet és nincs sok bútor sem a szobában: ágy, asztal, egy közepes méretű polc, 1 fotel :)
2012. febr. 11. 14:03
2/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nálunk is ez van. a 75 kilómmal bemegyek a szobába és a virágok levelei úgy mozognak mint ha a szél fújná őket, a ház 25 éves. Szerintem ha eddig nem szakadt le akkor már nem fog. :)
3/5 anonim válasza:
Nem töltötték ki a hézagokat sima betonnal normálisan.Billegnek az elemek.Hanyag munka.
4/5 A kérdező kommentje:
De nem előregyártott béléselemekkel töltötték ki? Vagy azt még le kell betonozni? Mire kell figyelni, ha legközelebb építkezek, hogy mit csináljanak másként? Vagy ezt úgy csinálják, hogy közben nem lehet észrevenni?
2012. febr. 11. 16:23
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként már elég sok családi házban jártam, de ilyesmivel még nem találkoztam, nem hinném, hogy ez természetes.
2012. febr. 11. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!