Tetőtéri nyitott szobába érdemes légkondit beépíteni?
Légkondi tetőtérbe kell, ha élhető helyet szeretnél.
A lépcsönél valamilyen módon elzárni pedig azért kell, hogy a légkondinak ne legyen szélsőségesen magas a fogyasztása.
Igy sem lesz olcsó, de lezárás nélkül 3x annyi.
Bírni bírná a klíma szerintem, inkább az a kérdés, h ti bírnátok-e az villanyszámlát. :D
A 36 fok nagyon durva. Lehet, hogy nagyon rosszul van leszigetelve a házatok, érdemes lenne utánajárni annak is.
Milyen ablakod van? Nálunk amiatt volt durván meleg, mióta használunk ilyen fény meg hővisszaverő "hálót" (nem tudom, mi a szakszerű neve, bocsi), meg ezüst hátú, szintén visszaverős rolót, azóta vagy 10 fokkal kevesebb van. Igaz, sötét is. Ha eddig ez kimaradt, próbálkozz ezzel is, úgy már biztos jól bírja a klíma is. :)
De egy normális helyen előre megmondják a klímaszerelők, hogy hova érdemes tenni, és mire lehet számítani. Rákérdezni mindenképp érdemes szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!