Épített már be valaki tetőtéri ablakot saját maga, tehát nem kivitelezővel?
Figyelt kérdés
Ha igen, nehéz volt? Nekünk kellene majd beépíteni eyget, csak nem találunk olyat, aki beépítené megfelelő áron, és hát a másik, hogy sürgősbe kellene és nem érnek rá az adott időpontban (akkor lenne épp szabadságon otthon valaki)
Így most az maradt, hogy az édesapám tenné be.
2011. okt. 9. 11:42
1/3 anonim válasza:
Igen. Nő vagyok,25 évvel ezelőtt sk raktam be a tetőtéri ablakaimat.Velux ablakok voltak,részletes beépítési leírás van benne.Az a titok nyitja,hogy mindent pontosan úgy kell csinálni,nem kell semmit egyszerűsíteni,főleg nem kell leleményesnek lenni.Vízmérték,csavarhúzó kellett hozzá,még a csavarok is benne vannak a csomagban.Egy segítség,aki megtartja addig,míg nem rögzíted,nem árt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazsodat, hát nem semmi :)
Nálunk már megépített falra kellene, tehát már van csempe a háztetőn, burkolat, gipszkarton, gerendák, tudod.
2011. okt. 9. 15:08
3/3 anonim válasza:
Nálam is volt,mivel egy meglévő tetőteret építettem be,szóval a cserepet stb.előbb le kell szedni.De ennek a visszarakására is részletes leírás van a dobozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!