Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más tetőtéri lakásban is...

Más tetőtéri lakásban is félelmetesek a vihar hangjai?

Figyelt kérdés

Nálunk borzalmas... Egy emelettel lejebb voltam az előbb, ott alig érezni a viharból valamit, de nálunk a tetőtérben zúg, tombol, majd letépi a fejünk felül a tetőt. És én félek is ilyenkor.

Rosszul van megépítve a lakásunk, vagy minden tetőtér ilyen zajos a viharban?

2011. ápr. 12. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Lehet benne valami, én 9. emeleten lakom, de az egész emelet zúg, a lakás és a lépcsőház is.
2011. ápr. 12. 23:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Szörnyű.. Én nagyon nem szeretem ezt.. Egy emelettel lentebb milyen béke volt a lakásban! :(
2011. ápr. 12. 23:26
 3/8 anonim válasza:

Mi tetőteres házban lakunk,fent vannak a hálószobák és mivel döntött ablakok vannak sokkal durvábban kopog az eső,sokkal hangosabb mint odalent a nappaliba,profi házba lakunk szóval nem a tiétek van rosszul megépítve,de én imádom a viharokat,nem félek hanem bambulok ki az erkélyen:D

De jégesőnél félek ,hogy bevágja az ablakor mert ugye a tetőn van döntve így közvetlen ráesik és az nagyon tud kopogni,de még esőnél is

2011. ápr. 12. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
én imádom hallgatni a vihart.
2011. ápr. 12. 23:57
 5/8 anonim válasza:
Nekünk 2 éve épült meg a padlásszobánk és az enyém lett. Hát az első viharos éjszaka hát huh :D Be voltam szarva, hogy belém csap a villám, meg annyira verte az eső a tetőt, hogy nem lehetett normál hangerővel beszélni, hallatszott, hogy a csatornában is folyik a víz, és lenn a szobákban meg alig hallott vmi. De amúgy aludni sem tudtam, de megszoktam utána.
2011. ápr. 13. 00:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok! :) Már 8 éve lakunk itt, de én nem tudom ezt megszokni :(( A családom többi tagja békésen alszik ilyenkor, én pedig nézem a plafont, és szorítom a paplanomat! :)
2011. ápr. 13. 08:50
 7/8 anonim válasza:

Én nem tudok nagy vihar, nagy szél mellett aludni! Tegnap is úgy fújt a szél, hogy remegtek az ablakok, a redőnyök, minden, és eközben meg igazi horrorfilmes süvítő hang jött mindenhonnan. :)

Én sem szeretem és nem is tudom megszokni.

2011. ápr. 13. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Már fel se kelek rá, ha éjszaka a jégeső veri az ablakot. Egyedül a tudat tud kimozdítani az ágyamból, h a húgom meg a kutya félnek ilyenkor.
2016. júl. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!