Normális, hogy a lassan kéthetes betont ha megdörzsölöm akkor porlik a teteje?
Lehet attól hogy a kőműves már másnap szarrá járkálta, mert falazott rajta, elég csúnya is lett a beton tiszta kráteres. Viszont másik helyiségben is ha meg kapargatom porlik de az nem volt bolygatva.
Csak a sötét részeknél lehet kikapargatni, ahol világos színű a beton ott kemény. Ez mitől lehet? öntsek rá egy vékony réteg betont? Vagy mit lehet vele csinálni?
"
Ennek úgy látszik teljesen annyi, pár év, és elporlad az egész. Nem tudom mitől lett ilyen, minden esetre senki ne vegyen ilyen Cem III/A 32,5N Szlovák Cementet.
"
Ez is gond, de nem ez a fő oka. Vagy nem lett rendesen locsolva (napi 2 alkalommal legalább), vagy a cement ki lett spórolva.
30 lapát sóderhez én másfél zsák cementet szoktam tenni (lehet hogy sok de nekem ez bevált, és tudom hogy pazarlás). Jó munkához ugye idő kell és pénz, szarhoz meg mégtöbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!