Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól sétálhatunk kint?...

Mikortól sétálhatunk kint? Most volt kéthetes a babám.

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Már nyugodtan sétálhattok a babával.Először néhány percig és naponta növeld a kint töltött időt.
2011. okt. 28. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Már az elsö nap is sétálhatsz vele kint. nekünk a korházban voltak kikészítve babakocsik, akik akartak kimehettek. persze nekem eszembe sem jutott, mert örültem ha pihenhettem.

amire figyelj, hogy ha fúj a szél, esik az esö, a babát ne érje, talán ha nem muszáj maradj akkor otthon.

ugyan így a nagyon hidegben.

arra is figyelj hogy alulról ne fázzon, hiába öltözteted be ha alulról fázik. de túl öltöztetve se legyen, mert még a höháztartását nem jó neki, és könnyen högutát kaphat 5 fokban is ha túl van öltöztetve.

aztán magadra figyelj. ahova elmész vissza is kell jönni. én másfél hét után voltam kint elöször amikor elállt végre az esö. elég nagy utat mentünk és vissza fele szó szerint eröm nem volt. legközelebb csak egy egy sarkot mentem, majd kb 4 hét után voltam úgy hogy nagy távra is képes voltam.

2011. okt. 28. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen szép időben, csak hajrá! :o)
2011. okt. 28. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak fokozatosan. Ma 5 perc levegőzés, holnap több, és így tovább :)
2011. okt. 28. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Vasárnap lesz 2 hetes, mi már kétszer voltunk :) Ma is készülünk, annyira szép napsütéses idő van, a szél sem fúj :)
2011. okt. 28. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma tényleg gyönyörű idő van, de azért 5-10 percnél többet ne legyetek kint először. Én kezdésnek csak az udvarra mentem ki vele, és nem is raktam bele a babakocsiba, mert annyi időt nem voltunk kint.

Fokozatosan kell hozzászoktatni a levegőhöz. A legjobb a déli órákat választani, mert akkor van a legmelegebb.

2011. okt. 28. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Minket 10 naposan ki'zavart' a védőnő, februárban. Én először csak szellőztetett szobában levegőztettem, utána is csak fokozatosan szoktunk a levegőhöz. Kora délelőtt és késő délután már hűvösebb van, de egyébként csodaszép idő van. Kellemes sétát mindkettőtöknek!
2011. okt. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!